Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Van egy jó Expert Advisors-om...

Van egy jó Expert Advisors-om Meta Treader-hez?

Figyelt kérdés

a neve : Phoenix AE v5

eddig 3 napig teszteltem demo számlán.

3 nap alatt 6-700 euró profitot hozott, 5000 eurós kezdőtőkével.

Szerintetek működhet igazi pénzzel is? ki próbáljam valós pénzben is?

2010. okt. 29. 20:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Én alapból nem bízom az ilyen dolgokban, csodák nincsenek. Ha skalpolós stratégiára épül az EA, akkor élesben valószínűleg nem fog ott tudni nyitni és zárni, mint a demón.
2010. okt. 29. 21:27
 2/5 anonim ***** válasza:

3 NAP AZ SEMMI! A PIACI HELYZETEK MINDIG KÜLÖNBÖZŐEK!!! Nem lehet 3 napban megbízni, mert lehet csak a piaci helyzet volt éppen kedvező!

Ha annyira biztos a működése, próbáld ki a stratégia tesztelővel több hónapra visszamenőleg letesztelni, ott majd elválik, mit tesz countertrendben, erős trendben, oldalazásban stb.

Ha továbbra is működik több hónapon át, akkor lehet, hogy belevághatsz, de csak MEGFELELŐ KOCKÁZATKEZELÉS mellett, ami azt jelenti, hogy egyszerre a tőkéd 2%-át kockáztatod csak!

Ha így profitban maradsz, akkor oké, de ha ész nélkül belevágsz, akkor nagyon meg fogod bánni, és a pénzt csak enni fogja.

2010. okt. 30. 02:01
 3/5 A kérdező kommentje:

értem, akkor tesztelővel majd megnézem...

és amúgy az ilyenek mint pl FAP turbo, meg Megadroid... érnek valamit szerintetek? vagy nem működnek?

2010. okt. 30. 14:35
 4/5 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Én semmi ilyesmit nem ajánlok. Rengeteg előre programozott EA-t és stratégiát teszteltem már, és azért hagytam abba ezeket az automatizált dolgokat, mert egyszerűen RENGETEG idő és renergia tesztelgetni, állítgatni, mindenféle piaci helyzetre és NEM ÉRI MEG AZ ENERGIÁT. Ezerszer egyszerűbb és energiatakarékosabb egy egyszerű alapstratégiával és 2%-os kockázatkezeléssel órás charton pozikat nyitni, és óránként ránézni. A mostani, eddig legegyszerűbb stratégiámmal keresek először pénzt tartósan, és tökéletesen átlátom a folyamatokat, nem nyitogat helyettem össza-vissza semmilyen automatizált kütyü. A saját pénzemet a saját kezemben szeretem tartani, nem valami Jóska Pista programozó kezében, ami ki tudja mikor hogy fog működni.

2010. okt. 31. 02:37
 5/5 A kérdező kommentje:
éretm köszi, és le tudnád írni pontosan, hogy milyen stratégiát alkalmazol?
2010. nov. 3. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!