Mennyi a nettó kereseted, mennyiből él egy hónapban a család, hogy jössz ki belőle?
A válasz megírásának időpontja: 01-18 13:14
A saját cégemmet igazgadom. Am Mérnőkinformatikus vagyok. A cégem pedig vállalat irányítási rendszert fejleszt, és tart karban valamint, vállalatok informatikai infrastrukturáit tartjuk karban. A 600K a bejelentett fizetésem, így ezt mindenhónapban kiveszem. Az alkalmazottak is pont ennyit keresnek, így nincs vita és mindenki motivált a cég müködésébben, valamint nincs problémázzás, hogy én vagy ők mennyit keresenek. Ami ezzen felül marad pluszban azt pedig forgatom vissza, hogy minél nagyobbak lehessünk, és előbb utobb ez a szám mindenkinél csak növekedjen. Cserébe alhangon heti 6nap munka napi 12-16 órában, hogyh ezzt tudod vállani akkor fogsz sokat keresni, ha nem vállalod akkor marad havi netto 150-200e ft és ennyi. Szóval én azt javasalom, hogy olyat válasz amit tudsz szível léllekkel csinálni hosszú éveken át, és akkor se adodd fel mikor napokig nem alszol csak dolgozzzól, akkor is mikor teljes a kiláttástalanság, akkor is folytatni akkarod, amikor a szerelmed szembe állít, hogy ő vagy a munka akkor is a munkát válaszd, és hogy ha ezt bevállalod akkor fogsz sokat és még többet is keresni.
A mérnökinformatikusnak gratulálok! A saját szememmel láttam, mint össze nem szenvednek az egyetemen, kb. minden szabadidejüket feladták a diplomáért, úgyhogy jogosan megérdemlik a pénzt.
Ami az mlm-eseket illeti:
én betiltatnám az egészet. Nagyszüleimhez jött valami porszívó ügynök, hogy mekkora pénzszerzési lehetőség, ha csak a saját háztartásukba veszik a termékeket, mennyi pénzt kaphatnak, hát ha még előadásokat is csinálnak, stb,stb. Aha....aki a piramis tetején ül, abból él, hogy a bepalizott szegény emberek mit össze nem szenvednek! És közben megromlik a kapcsolatuk az ismerősökkel, mert csak rábeszélni akarnak a termékekre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!