Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Havonta mennyi pénzt tudsz...

Havonta mennyi pénzt tudsz félretenni (esetleges utazásra, tartaléknak stb. )?

Figyelt kérdés
(Ha gondolod, azt is leírhatod, mennyiből.)
2011. jan. 13. 09:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

19:11 Nevetséges, hogy fiókvezető helyettesként ennyit kapsz.. :((( Nem téged bírállak ,félre ne értsd. Csak egyszerűen fura, hogy a világ legjövedelmezőbb szektorában ilyen a vezetői bér.

Én a helyedben ilyen tanulmányokkal keresnék mást. Én fele ennyi papírral keresek majdnem 3X ennyit. Én kicsit kihasználtnak érezném magam a helyedben. Sok tanulás, nagy felelősség, nevetséges pénz. Érted...

Tudom, nem egyszerű mást találni,főleg ha nem a fővárosban élsz, de akkor is. Ha ennyit tanultam volna a helyedben, akkor igenis szedném a sátorfám, és próbálnám kamatoztatni. Az már régen nem kielégítő válasz,hogy "háát nem tudok leköltözni, mert itt a család és a barátok..." Ők nem fizetik helyetted a rezsit.

2011. jan. 17. 15:22
 12/15 anonim válasza:

15:22

Sejtettem én, hogy kicsit keveset keresek, de a 3x különbség azért mellbevágott :) :(

Igaz valóban nem pesten élek, hanem egy megyeszékhelyen, de itt vettem lakást, itt dolgozik/tanul a párom is... szóval nehéz ügy lenne. Na meg a "biztosat" a bizonytalan és kavalkád fővárosért. Itt van egy kicsi, de barátságos lakásom, van párom, akivel nagyon szeretjük egymást, már csak ő miatta sem mennék el.

A 3x fizu... hát el sem tudom képzelni, hogy annyit keressek! Annyi pénzzel (itt ahol lakom) szó szerint gazdag embernek érezném magam, nagyon gazdagnak!

2011. jan. 18. 02:08
 13/15 A kérdező kommentje:
Szerintem meg nagyon szerencsés vagy és elégedett lehetsz, mert van rá okod. Kevés fiatalról mondható ma el, hogy (már) van biztos állása, 100 fölött keres és a párjával lakhat, akit nagyon szeret. Az alapok már megvannak minden jóhoz, max még idővel majd lehet gyúrni. :)
2011. jan. 18. 12:41
 14/15 anonim ***** válasza:

15:22-es vagyok.

Tény, hogy a legfontosabb, hogy a magánéleted rendben legyen, legyél boldog. A biztos állás sztem senkiről nem mondható el. Az viszont, hogy 100 felett keres, azért elég átlagosnak számít, főleg ha van egy diplomád. Figyelembe véve, hogy 73.000 körül van a minimálbér...diplomával illik 100 felett keresni.

A lényeg azonban az, hogy olyan pozícióba vagy, amit elérni nagyon szép teljesítmény, viszont innen merre tovább?? Fiókvezető lehetsz, és akkor talán kapsz nettó 150.000-t??? Meg a másik ami fura nekem, hogy több ismerősöm is van, aki hitelezéssel, befektetéssel foglalkozó banki alkalmazott, 300-350 bruttóval. Szóval.... valami nem oké...

2011. jan. 18. 13:40
 15/15 anonim válasza:

Két diplomám van, egy közgazdász és egy mérnök informatikus, illetve a harmadikat most csinálom humán erőforrás - szervezetszociológia területén.

Operatív, azaz "ügyes-bajos" szinten én vezetem a fiókot, továbbá ugyanúgy hitelezek (lakossági és KKV), értékesítek, befektetési portfóliókat állítok össze, a sima és a prémium ügyfeleket is kiszolgálom. Szóval eléggé összetett a munkám. Ezen kívül vannak egyéb belső banki feladataim, de azokat itt nem publikálom.

Persze gondolkoztam azon, hogy valami jobban fizető és nekem jobban testhezálló munkát kéne végeznem, mert a négy fal között hát elég uncsi, pár négyzetméteren pörögni meg elég frusztráló, ill. napról napra mindig ugyanazt csinálni, csak ha törvényi változás és akció van, akkor van némi IQ használat, amúgy csak a darálás és az eladás.

Tudom, az sem ártana, ha nem 0-ra jönnék ki minden hónapban, hanem mondjuk 30-50e Ft pluszban tudnék zárni egy átlagos hónapot. Akkor tudnám vinni a kocsimat szervizbe, tudnék venni új ruhákat stb.

De a lényeg, hogy ne menjen a magánélet rovására.

2011. jan. 18. 16:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!