Egy oneletrajzba milyen fenykepet lehet rakni az oltonyoson kivul. Baj e ha valami utazas kozbeni kepet rakok be magamrol. Vegulis az emberre kivancsiak nem?
Baj. Azt mutatja, hogy még annyira sem tartod őket, hogy egy normális képet csináltass magadról.
Nem muszáj fényképésszek készíttetni drágát. Ha van otthon egy fehér falfelület, elé állsz egy ingben, kivilágítjátok a szobát és csinál rólad a tesód egy képet, az is jó, ha ügyesen csináljátok. Csináltam már így barátnőmről képet és azt tette az önéletrajzába és fel is vették.
De a nyaralós, utazós kép gáz. Oké, hogy az emberre kíváncsiak, de az emberre mint dolgozóra. Az, hogy szabadidődben mit csinálsz, senkit nem érdekel.
Ha jót akarsz, akkor be ne tegyél ilyen képet!!! :DD Ismertem egy hr-est, akinek az volt a hobbija, hogy összgyűjtötte az egész évben kapott önéletrajzokról ezeket a gázos, nagyon nem önéletrajzba illő képeket, és karácsonykor körbe küldte a többi hr-es kollégának :DDD
Ilyen még az e-mail cím is, amit megadsz, pl. ne legyen kakastojás&freemail.hu
Most azt hiszitek vicc, de ezt a saját szememmel láttam :D
nyilvan a hr es ismerosod pontosan tudja, hogy torvenybeutkozo amit csinal, es siman perelheto lehetne erte. eleg ha csak egy akinek tovabbkuldi feljelenti...
es meg is erdemli mert ez parasztsag. nem aert kapja meg a szemelyes adatokat, hogy aztan szorakozasra, vagy barmi masra hasznalja,mint a betoltendo pozicio elbiralasa, aztan ha maskepp nem rendelkeznek, torolnie kell...
halistennek mar ezt szigoruan buntetik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!