Mennyit kereshet kb. egy étteremvezető, tulajdonos? Mennyit vihet haza?
Figyelt kérdés
2011. jan. 8. 23:45
1/4 anonim válasza:
Az étterem típusa, mérete, forgalma és helye (melyik városban, és a városon belül centrumban vagy periférián) határozza meg! Az átlag 300.000 - 500.000 HUF bruttó vagy inkább felette. Ha pontosítasz, könnyebb a válaszadás!
2/4 A kérdező kommentje:
Mondjuk egy budai elég jól menő étterem.
2011. jan. 8. 23:54
3/4 anonim válasza:
Most kirántana a sza@ból,az tuti.
4/4 anonim válasza:
Ha gazdaságosan és megfontoltan vezeted akkor lehet 300eft is. De tényleg sok mindentől függ,kell e bérleti díjat fizetni, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!