Milyen nyelvvel érnék még többet Angliában?
Figyelt kérdés
Szerencsét próbálnék külföldön, angolul folyékonyan beszélek. Most töröm a fejem egy másik nyelv tanulásán, ami segíthetne engem az ottani karrierépítésben. Hallottam, hogy Angliában franciát tanulnak az iskolákban, ajánlatos lenne nekem is elkezdenem? Oroszul alapfokon beszélek, és azt imádom. Tudom, ott sincs kajbászból a kerítés, de szeretnék minnél többet látni, és nem itt megsavanyodni.2011. jan. 6. 19:43
1/1 anonim válasza:
Angol es orosz??? nem kell semmi mas. Talan ha nagyon akarsz nyelvet tanulni akkor lengyel de inkabb tokeletesitsd az oroszod. :D sok lengyel, litvan, lett beszel jol oroszul de rosszul angolul
igy akar el is helyezkedhetnel iskolaknal foditani orosz es magyar gyerekek reszere, itt hullban egy magyar ugyan ezt csinalja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!