Tudok így építeni magamnak egy karriert?
Honlapok készítésével, kiadványszerkesztéssel (újság, névjegy, naptár, szórólap) és egyéb grafikai munkákkal (logótervezés) foglalkozom.
Ilyen céghez nem tudok elhelyezkedni, mert városunkban csak egy van, és nem keresnek új embert. Saját céget nem tudok indítani. Nagyvárosba nem tudok költözni családi okok miatt.
Azon gondolkoztam, hogy telefonon vagy személyesen felkeresek cégeket, és felkínálom jó áron a munkámat. Pl. olyan cégeket, akiknek nincs honlapjuk, stb.
Eddigi tapasztalatokból azt szűrtem le, hogy nagyon szépen dolgozom, és nagyon jó áron.
Szerintetek megélhetnék ebből? Lehet-e így karriert építeni egyedül? Lehet-e elérni sikereket így, telefonálgatással, személyes megkeresséssel?
Nagyon várom válaszotokat! Úgy érzem és sokan mondták, hogy nagyon jó vagyok a munkámban, de egyszerűen nincs munkahely, nem tudok megélni.
Reklám téren nagyon otthon vagyok, megpróbálom!
Esetleg tanácsokat szívesen fogadok bárkitől!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!