Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Tudok így építeni magamnak...

Tudok így építeni magamnak egy karriert?

Figyelt kérdés

Honlapok készítésével, kiadványszerkesztéssel (újság, névjegy, naptár, szórólap) és egyéb grafikai munkákkal (logótervezés) foglalkozom.

Ilyen céghez nem tudok elhelyezkedni, mert városunkban csak egy van, és nem keresnek új embert. Saját céget nem tudok indítani. Nagyvárosba nem tudok költözni családi okok miatt.

Azon gondolkoztam, hogy telefonon vagy személyesen felkeresek cégeket, és felkínálom jó áron a munkámat. Pl. olyan cégeket, akiknek nincs honlapjuk, stb.

Eddigi tapasztalatokból azt szűrtem le, hogy nagyon szépen dolgozom, és nagyon jó áron.

Szerintetek megélhetnék ebből? Lehet-e így karriert építeni egyedül? Lehet-e elérni sikereket így, telefonálgatással, személyes megkeresséssel?

Nagyon várom válaszotokat! Úgy érzem és sokan mondták, hogy nagyon jó vagyok a munkámban, de egyszerűen nincs munkahely, nem tudok megélni.

2011. jan. 5. 19:27
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Remek ötlet, én is hasonlóan gondolkozom! Ha nem találsz munkahelyet, teremts magadnak! És ha hiszed ha nem a telefonálgatás bevett szokás új ügyfelek szerzésére és szerintem be is fog jönni! Ha adhatok egy tippet akkor specializálódj a kisebb egyéni vállalkozókra (csőszerelők, villanyszerelők, festők stb.) mert nekik általába nincs oldaluk, ellenben apám példáját tudom mondani, 30 évig nem hirdetett soha és most belátta h kéne az a fránya webes megjelenés! Nagyon jó érveket tudsz felhozni majd a kisvállalkozóknak hogy miért éri meg fennlenni nekik a neten! REmélem tudtam segíteni, sok sikert!
2011. jan. 5. 19:37
 2/7 anonim ***** válasza:
Ismerek olyat, akinek ez bejött, de feltételezem azért a többségnek nem sikerül, mert elég telített ez a piac. Szerencse kérdése.
2011. jan. 5. 19:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem egy próbát megér, ha kitartó vagy sikerülhet. Esetleg reklámozhatnád is magad.
2011. jan. 5. 19:47
 4/7 anonim ***** válasza:
Ahhoz, hogy ezt tudd csinálni, muszáj egy céget alapítanod. Elvégre ha adsz számlát, akkor a megrendelő ezt akár leírhatja költségként. Ha nem tudsz számlát adni, akkor lehet, hogy azt mondják, hogy olyantól kérnek, akitől le tudják írni.
2011. jan. 5. 19:53
 5/7 A kérdező kommentje:

Reklám téren nagyon otthon vagyok, megpróbálom!

Esetleg tanácsokat szívesen fogadok bárkitől!

2011. jan. 5. 19:54
 6/7 A kérdező kommentje:
Számlát tudok szerezni egy ismerősömtől.
2011. jan. 5. 19:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Sok sikert hozzá, és vedd meg Dale Carnegie SIKERKALAUZ 1 című könyvét, hogy minél eredményesebben add el magad!
2011. jan. 6. 01:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!