Találnék Angliában munkát festő szakmával?
Nem nagyon tudok angolul, valamennyire megértem de én alig tudok beszélni valamit, angollal még soha nem beszéltem, külföldön se voltam még.
El tudnék így helyezkedni valahol Angliában szobafestőként ha meglesz a szakma? Mennyit keres ott egy szobafestő? Elfogadják a magyar bizonyítványt?
Lehet hogy hülyeséget kérdeztem de Magyarországon nem keresnék annyi pénzt hogy házam legyen és nem akarok egész életemben a szüleimen lógni, albérletben lakni, vagy éppen hitelt fizetni.
Ha nem tudsz angolul felejtsd el...
Hogy érted meg mit akarnak? Hogy veszel 1 darab kenyeret?
Tanuld meg a nyelvet. Baromi jól lehet vele keresni. A minimálbér 800e Ft körül van, ebből, ha nagyon szűkösen élsz, 350-400e Ft megy el havonta szállásra, kajára.
De egy festő nem minimálbért kereshet. :)
Nagyjából megérteném.
1 kenyeret még tudnék kérni a boltban de komolyabb mondatokkal gondban lennék.
1. Az állásinterjún komolyabb mondatok is vannak.
2. Nem érted meg a szerződést.
3. nem érted meg a tűzvédelmi oktatást.
4. Az ilyeneket mindenhol átverik.
5. Az ügyféllel ki fog beszélni? Mert ha te festessz, te leszel ott!
6. Az angoloknál kb 100 évente egyszer szokás festeni, de ők ezt teljes felújításnak hívják.
a minimálbér 800ezer ft körül van! ez baromfiság!
a minimálbér 5.93 óránként, de szakmában dolgozva ennél nyilván többet lehet keresni.
havi minimálbér nem létezik. a minimálbér órában van meghatározva, s szinte semmiért sem fizetnek többet, amiért nem muszáj vagy csak pár pennyvel többet, netán 6 fonot óránként.
szakmával talán meglenne a 9 fontos órabér, de vannak sztárszakmák, akinek pl szerszámkészítő szakmája van s még ygakorlata is, ott akár 25 fontot is be lehet seperni óránként, ami szakmunkásnak marha jó fizetés, mert pl iskolákban az igazgató keres enynit, akinek tanári diplómája kell, hogy legyen.
na pontosítsunk az első válaszolón, aki ezt írta: "A minimálbér 800e Ft körül van, ebből, ha nagyon szűkösen élsz, 350-400e Ft megy el havonta szállásra, kajára"
Ha az e Ft-ot átírod fontra, akkor kb közel is kerülsz a valósághoz.
Minimálbér 800 Font kb (full-timeban), majd 350-400 font megy el a szálásra. S mivel 1 font nem 1000 forint, hanem 315-340 között csúszkál, így a havi 800ezer ft-os minimálbér nem igazán jön ki.
800ezer hüjeség ..
festőként nyelvtudás nélkül max alkalmi munkákra számithat.de lehet hogy neki ez is bejön.végülis kezdésnek nem rossz azért épitőiparba nem szivesen dolgoznak az emberek odakinnt sem ugyhogy sztem alkalmi munkát v közvetitést mindig fog találni.amiből a kajáját szobabérletet tömegközlekedést fedezni tudja másra nem lesz elég erre fel kell készülni és lehet h ez évekig igy is marad .sajnos ezek olyan kiadások amiken nem igazán lehet sporolni és elég jelentős havi szinten..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!