Hogyan szerzett munkát az, aki már szerzett?
Figyelt kérdés
2010. dec. 28. 14:14
1/11 anonim válasza:
Jelentkeztem az álláshirdetésre, felvételiztem és felvettek.
2/11 anonim válasza:
Nem mondod?! Ezt így is lehet? Hack! :P
3/11 anonim válasza:
Nézi az ember az állásporálokat, pályázik (beadja önéletrajzát), ha esélyes, behivják interjúra, ott ha kiválóan megfelelt felveszik. Nálam így ment.
4/11 anonim válasza:
Én már túl voltam több interjún, önéletrajz küldözgetése stb. Mindenhol csak azt a kérdést kaptam, hogy mikor lesz gyerekem, mivel házas vagyok, de gyermek még nincsen? Akkor most mi van??? Most találtam ismerősön át egy nagyon jó melót, máshogyan nagyon nehéz volt elhelyezkedni. Itt nem kérdezték meg ezt legalább...
5/11 anonim válasza:
Regisztráltam magam a munkaügyiben, mint álláskereső és kiközvetítettek a jelenlegi munkahelyemre. Már egy éve itt vagyok!
6/11 A kérdező kommentje:
Kicsit bővebben is írhatnátok, hogy melyik portál/újság alapján sikerült elhelyezkedni.
2010. dec. 28. 21:26
7/11 anonim válasza:
Én ismerősön keresztül találtam, a párom pedig a munkahelye honlapján.
Aki házas: ezt egyszerűen nem kell beleírni az önéletrajzba, akkor nem fogják kérdezgetni.
8/11 anonim válasza:
Én is végig jártam a többek által említett utat: levél/telefon/e-mail -en önéletrajz küldés, állásportálok nézegetése, regisztrálás ilyen helyekre, de mégis ismerősön keresztül találtam állást. S ezt is a szerencsének köszönhetem.
Sok sikert hozzá.
9/11 anonim válasza:
honlapok: kozigallas, afsz,
munkaügyi központ alapp hogy regelsz...
10/11 A kérdező kommentje:
De melyik honlap(ok)
2010. dec. 31. 00:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!