Újonnan szerzett hiányszakmákban előny, hogy fiatal vagyok?
Figyelt kérdés
19 éves vagyok. Előny, hogy fiatal vagyok? START kártyám is van.2011. ápr. 21. 19:13
1/7 A kérdező kommentje:
Arra gondolok, hogy mondjuk van egy 30éves aki eddig nem a szakmájában dolgozott de most abban szeretne; akkor kit vennének fel előbb?! Engem vagy az idősebbet akinek szintén nincs gyakorlata.
2011. ápr. 21. 19:19
2/7 anonim válasza:
Inkább ez lenne az előny ha
-19 éves vagy
-bombanő vagy
-minimum 6 nyelven beszélsz anyanyelvi szinten
- kapható vagy akár egy kis etyepetyére is a főnökkel
-nincs gyereked és a következő 20 évben nem is tervezed hogy legyen
- legalább 15 év gyakorlati tapasztalatod van..
Ha ezek mind megvannak akkor előny hogy fiatal vagy..
Ha ezek nincsenek meg akkor legyen gyakorlatod,és már nyert ügyed van...
3/7 A kérdező kommentje:
Ja azokon a hirdetéseken én is kiakadtam :D Legyél fiatal és mellette legalább 10 éves tapasztalat ^^ kemény :D
2011. ápr. 21. 19:21
4/7 anonim válasza:
Ha egy 30 éves akinek nincs gyakorlata jelentkezik ugyanarra a melóra mint te tapasztalat hiányában de 19 évesen akkor is a 30 évesnek lesz előnye ebben az esetben.Mégpedig azért mert ő már kevésbé fog továbbállni,talán már családja van,így kevesebb az esélye a 19 évessel szemben hogy szülni megy..
5/7 A kérdező kommentje:
Fiú létemre nem megyek szüli, de értelek :D Köszi a válaszokat. Tudom, hogy nem lesz egyszer, de ma kinek az?! Na ugye...
2011. ápr. 21. 19:23
6/7 anonim válasza:
bocsi,nem írtad az elején,hogy fiú vagy..
7/7 anonim válasza:
Ha hiányszakma, akkor tökmindegy, nem? Azért hívják hiányszakmának, mert bárkit felvesznek, aki el tudja végezni a melót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!