Karácsonykor is dolgozom. Felmondjak a munkahelyemen?
Figyelt kérdés
Diszkóban dolgozom, és hát kinyit 25én. És őszintén rohadtul bosszant és ideges is vagyok amikor eszembe jut, hogy a sok barom paraszt mellett kell tálcával a kezemben futkorásznom, ahelyett hogy családdal és a bnővel lennék 25.én este.
Szóval nagyon bennem van hogy nem is felmondok, de megmondom, hogy nem akarok bemenni, aztán vagy kirúgnak vagy nem....
2010. dec. 20. 12:06
11/11 anonim válasza:
A vendéglátásban ez normális. Úgy képzeld el, hogy kimentem Karintiába dolgozni. 20 körül kezdtem napi 14-16 órákat dolgoztam, aztán lement a szilveszter és benyögte főnök, hogy nincs elég vendég nem tud megtartani mehetek amerra akarok. 2 héten belül akkor küld el Ausztriában amikot akar. Kint voltam 1800 méter magason -20 fok volt, az autómat ki kellett ásni a hóból. Se szabadnapom nem volt, se itallap, se beosztás. Ez a vendéglátás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!