Hogyan/hol találtad a mostani állásodat? (netes oldal, ismerős stb. )
Én ismerős által értesültem róla. Az interjú kegyetlen volt, úgy mentem ki, hogy ide többet soha nem fognak hívni. Körülbelül egymillió kérdést kaptam, hogy ehhez vagy ahhoz értek-e, és persze a nagyja "nem" volt.
A párom a cég honlapján látta, hogy munkatársat keresnek és úgy jelentkezett. Öt körös interjún kellett részt vennie, nagyon durva volt!
Nah, örülök h azért vannak sikersztorik!
Gratu mindenkinek, és további sok sikert mindegyikőtöknek;)
Várom a további sikertörténeteket:)
Ismerőstől hallottam, hogy az adott multinál mostanában van felvétel. Jelentkeztem egy munkaközvetítőhöz, ők behívtak állásinterjúra, amin volt intelligenciateszt, angol szituációs gyakorlat, csoportos szituációs gyakorlat, pszichológiai teszt; és mivel IT-s állásra jelentkeztem, volt szakmai teszt is. Utóbbi alapján döntötték el, hogy Windows-t vagy Unix-ot fogok-e supportálni. Ironikus módon, annak ellenére, hogy világ életemben mindig is Windows-t használtam; a Unix-like rendszerek után csak úgy hobbiból érdeklődtem; mégis Unix-os lettem. Egy hét múlva az interjú után értesítettek, hogy felvettek a céghez, menjek be aláírni a munkaszerződést.
Pár hete kezdtem, de igazából még nem dolgozom, mert még nem vagyok rendesen betanítva. Még az első fizetésemet sem kaptam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!