Állásinterjún mikor a rossz és jó tulajdonságokat kérdezik, szerintetek mik azok a rossz tulajdonságok, amiket nyugodtan lehet monddani, mert nem is olyan rosszak?
Mindig az a kérdés, hogyan adod el. Ahogy írták, ne azt mond, hogy lassú vagy, hanem hogy nagyon alapos, és ez időigényes, amit sokan lassúságnak tudnak be.
Én simán azt mondtam, hogy nehezen tudok olyan emberekkel együtt dolgozni, akikre nem lehet számítani, és nem dolgoznak. Ezekkel én hamarabb megszakítom a munkakapcsolatot, és nem erőltetem a munkát.
Azt tesztelik, hogy mennyire lehet zavarba hozni...
Mondj bármit! Fő az önbizalom:) Ne vedd komolyan. Nem komoly...
persze azért csak ésszel, ebben a kategórában megengedett a kegyes hazugság, de túlzásba nem kell vinni:)
Itt mindössze a kommunikációs készségeket vizsgálják. Ennyi..
Érdemes úgy mondani, hogy "A fejlesztendő tulajdonságaim..."
Ha simán csak rossz tulajdonságot kérdeznek, akkor az is egy megoldás, hogy olyat mondasz, ami nem kapcsolódik a munkához, vagy a munka szempontjából kimondottan jó. Pl. titkárnőnek jelentkezel, akkor ilyenek lehetnek: "képtelen vagyok megtanulni úszni", "néha elveszem a részletekben", "nem jól főzök", ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!