Tapasztalat nélkül lehetek au pair?
Köszönöm mind kettőtöknek :)
Megnéztem pár ügynökséget és mindnél kértek tapasztalatot, ezért megijedtem. Ti egyedül vagy ügynökségen keresztül mentetek ki (melyik)?
első újra...ügynökségen keresztül voltam
ja és csak olyan ügynökséggel állj szóba, akik tőled nem kérnek pénzt!!!!!
hát azért az elég gáz, hogy a barátnőd még oda se került, de már átverte a leendő munkaadóját..azért egy anyának nem kis felelősség rábíznia másra a gyerekét. ez a csaj rohadt megbízhatatlan lehet.
én belgiumban voltam. nem kértek tőlem referenciát, és nem is ügynökséggel mentem, mert lehúzósnak és feleslegesnek tartottam őket (és így gondolom most is), mindent magamnak intéztem, 2 családom volt összesen, megtapasztaltam a negatív és a pozitív pólust is, bármikor újrakezdeném, nagyon jó tapasztalat.
Angliában is lehetsz tapasztalat nélkül au-pair..
A szomszédaim angolok,és két gyerekük van..Nekik egy lengyel au -pair lány van akinek szintén semmi tapasztalata,de jól kijön a gyerekekkel..
Náluk csak az a baj,hogy a lengyel lány felmegy Londonba,és elhagyja a családot..De hát erről szól az egész..Egy darabig csinálod,utána úgyis keresel másik állást...
De nem kell aggódnod au-pair bárki lehet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!