Mi a gazdagsághoz vezető legrövidebb út?
Nagyon sok olyan olyan nagyértékű gépkocsit, házat stb. látni aminek gazdájáról egyértelműen lesüt, hogy az illető nem a Nobel díjjából kapirgálta össze a vagyonkáját.
Arra kérem ezeket a drága kedves embereket, hogy magyarázzák el nekem az üdvözítő utat!
Milyen "apró" kis csalfa bűn az, ami ilyen magasságokba tud repíteni?
Nagyon köszönöm az eddigi gyors válaszokat.
Egy kivételell mindenki konstruktív volt.
Az igazság az, hogy arra vagyok kíváncsi, hogy a tőlem több mint 20 évvel fiatalabb, "érezhetően" diploma nélküli, vagy nem a bányászéletéből összekuporgatott vagyonú, állandóan az utcán cirkáló, erősen rövidhajú vállakozó úr vajon milyen módszerrel tudott kitörni a nyomorból.
Tudom, hogy ez nem egy publikálható dolog, de hátha valakinek van egy jó sztorija erre.
Kérdezd meg!
Egyébként nekem is van ismerősöm sima érettségivel, pénzügyi tanácsadó volt, havi 7-800 ezerért, most beszállt egy nyugdíjelőtakarékossági MLM-es cégbe, és már 1 millát keres teljesen legálisan, PSZÁF által ellenőrzötten. Igaz nem otthon lófrál egész nap, de van látszatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!