Mennyit kérhetek multinál vezető állásban? Vidéki nagyváros, kb 1000 főt foglalkoztató cég, logisztikai vezető.
A logisztikai vezető jelenthet sok mindent.
És a multi is.
Ez lehet egy chip elosztóban 500 ezer vagy egy butorgyárban 100 ezer.
multi-bútorgyár? :)
autóipari multiról van szó
Még jó, hogy te tudod, hogy alkalmas vagyok-e!
Mindenesetre alkalmas vagyok-e vagy sem, most is logisztikai vezetőként dolgozom.
Nyilván van fogalmam róla, mit fogok kérni. Tájékozódásképp tettem fel a kérdést.
off: a nyelv fejlődik, új fogalmakhoz új kifejezések kellenek. valamikor egy sanzonban jelent meg a mozi szó és ma már nélkülözhetetlen. a multi is új szó, nagy nemzetközi és szerteágazó dologra gondolunk, ha halljuk és használd bátran.
a fizetések nagyságrendekkel különbözhetnek a különböző cégeknél. lehet a logisztika a fő profil, vagy egy kis-nagy-közepes cégnél a ki- és beszállitás irányitója, valamikor diszpécsernek hivtuk. a helyi sportklub vezetője is elnök, meg az USA vezetője is. azért van egy kis különbség.
ohh.. csak nem Veszprémbe a V....-hoz jelentkeznél logisztikai vezetőnek?Ott melózom raktárosként, és pont 2-3 hónapja ment el a régi vezető.
Nem tudom mennyi lehetett a fizetése de saját magának választhatott céges autót (Opel Insignia OPC Line 1.6 Turbó választott), saját céges teló, meg ki tudja milyen juttatások..Szerintem ne legyél szerény.. a régi raktárosok is 200k körül kapnak bruttó, a műszakvezetők ennél többet, a raktárvezető még többet, utána jön a log.vezető...szerintem ha több nyelvet is beszélsz, a végzettséged is ez, és van gyakorlatod is pár év,nem túlzás a 6-800k-sem.
Köszönöm a válaszokat, főleg azoknak, akik megpróbáltak a kérdésre válaszolni!
Combi27: igen. Havi bruttó 1 millió felett + felső kategóriás autó, lakás, meg amit akar...
De durva meló, ezért cserélődnek 2-3 évente.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!