Pincérnőként mennyi esélyem lenne az életben?
KÖSZÖNÖM A VÁLASZODAT!!
Most elgondolkodtam.. Nekem még mindig ez a munka az "álom meló", ha lehet ilyet mondani, régen, 10 évesen is mindig pincér akartam lenni... De most, amiket leírtál.. A robotolással nem is lenne gond, de ezen már én is gondolkodtam, hogy egyszer mindenki megöregszik, akkor mi lesz velem? Elgondolkodtató ez a helyzet.. Egyébként a pincérnők CSAK magassarkú cipőben lehetnek? Pl.: balerinában nem? Mert ha csak és kizárólag ilyen cipőben vannak, az úgy elég fárasztó lehet...
Szia!
Igen az a lényeg hogy fekete legyen.
Viszont jobb helyeken sötét színű(lehetőleg fekete)nadrág vagy szoknya fehér felső vagy blúz.
tegnap 23:55
ezt én írtam.
Ha nagyon szeretnéd akkor tanuld ki,igazából a mai világban szinte folyamatosan tanul az ember mert sajnos egy végzettség már nem elég...ritka hogy valaki több évet lehúz egy munkahelyen stb.
Amit még nem írtam:
Ha majd családod lesz(pici gyerekeid lesznek)nem biztos hogy fogsz tudni pincérnőként dolgozni...
kereskedelem és a vendéglátás nem családbarát :(((
Köszönöm a hozzászólásokat!
Most elbizonytalanodtam.. Még mindig pincér akarok lenni, de nem tudom, hogy megérné- e..
nézd én szakácsnak tanulok de nem biztos hogy eltudok majd helyezkedni(pláne rövid időn belül) mert mindenhová gyakorlott szakácsot keresnek nem pedig pályakezdőt.:(((
Ausztriában keresnek pályakezdőket is,nem is keveset,de onnan nem kell sűrűn haza járni.:(
Szia!
Nekem az einik ismerősöm németországban Kölnben dolgozik mint pincér és azt az 1700 eurót simán megkeresi, napi 9 óra munka, de ha túlórázik ünnepnapokon vagy hétvégeken akkor megdobják még pár 100 euróval, bár egész nap talpon kell lenni, de MO-on ha halálra dolgozná magát, akkor sem keresne ennyit, igaz csak annak jöhet szóba a külföldi munka akinek nincs családja.-)
Hát igen!
Menj is külföldre ha végeztél a sulival!!!!!
Én is megpróbálom de mint szakács...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!