Hosszútávon hogy lehet kijönni minimálbérből? A kérdés költői, de tényleg érdekelne, hogy ha valaki jobb lehetőség híján évekig kénytelen 60-70 eFt-ból élni, az hogy nem bolondul meg?
Na ja, gondolom a lakatlan házak rég elhunyt tuladjonosai azóta is adósságspirálban vergődnek a pokol tornácán...
Ha csőlátásod van, és mindenben csak a jót, a törvényeset követed, akkor magadra vess. Szükség törvényt bont.
Amúgymeg alapdolog hogy olyan szolgáltatásért nem fizetünk,amit nem veszünk igénybe.
"Amúgymeg alapdolog hogy olyan szolgáltatásért nem fizetünk,amit nem veszünk igénybe"
Na a szemétszállítás éppen nem ilyen szolgáltatás! De hiába magyarázzuk Neked többen is, úgysem érted meg!!
Én diákként élek még sokkal kevesebből is.
Egyszerű a megoldás: mindig csak előre kell nézni, bízni abban, hogy a jövőben jobb lesz és keresni a lehetőségeket.
A szüleim sincsenek a legjobb anyagi helyzetben, és már rengeteg kidolgozott módszerünk van arra, hogy érezzük jól magunkat olcsón. Ugyanis az a tapasztalatunk, hogy ha fordítasz időt a szórakozásra, akkor sokkal könnyebb elviselni a pénztelenséget. És bőven vannak ingyenes szórakozási lehetőségek is, pl. én imádok olvasni, így könyvtárba járok. Most épp nem is vagyok beiratkozva, mert drága, hanem csak ott helyben olvasok.
Van egy kertünk, azt műveljük, nagyon jól kikapcsol, plusz egy jobb évben rengeteg kaját szerzünk onnan, még most is van pl. sárgarépa, uborka, mert elég jó idő van.
Én egyetértek Másnapos Hegyoldallal, ha megfogadjuk ezeket a tanácsokat, nagyon sok pénzt meg lehet takarítani?
Ja, hogy visszataszító? Kéremszépen ,a spórolás erről szól - le kell mondani bizonyos dolgokról. Akinek ez nem tetszik, szórja csak a zsetont szanaszét fölösleges dolgokra, aztán majd mehet a híd alá csövelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!