Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Önéletrajz küldése több...

Önéletrajz küldése több pozícióra, kézzel írt jelentkezéssel, de hogyan?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Némi technikai segítségre lenne szükségem. Egy cég 5 pozíciót hirdetett meg, ebből 3-ra megfelel a végzettségem, tapasztalatom. A borítékra, melyet be kell küldeni, rá kell írni a pozíció kódját.

1. Elég vajon egy önéletrajzot küldenem, vagy küldjek hármat?

2. A kézzel írt jelentkezés mit takar pontosan? Ez kell a szakmai önéletrajz mellé.

Nagyon köszönöm előre is!

2010. nov. 18. 17:10
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát ha már küldesz, akkor mind a háromra küldjél külön pályázati anyagot, önéletrajzzal, motivációs levéllel, meg amit kérnek. Nem is biztos, hogy ugyanaz az ember fogja elbírálni őket.

A kézzel írt jelentkezés meg azt takarja, hogy minden beadandó dolgot amit neked kell megfogalmazni, azt kézzel kell leírni egy papírra. Motivációs levelet, önéletrajzot, stb. (nyilván a bizonyítványaid másolatát nem, de ha ez a lehetőség esetleg felmerült benned, akkor ne is jelentkezz sehova, hanem egyszerűen menj be a Közterületfenntartó Vállalathoz, hogy kukás akarsz lenni, mert másra úgyse lennél jó :]] )

Más kérdés, hogy én nem is hiszem, hogy beküldenék pályázatot ilyenre, ahol kézzel írtat kérnek. Nyilván azért kérik, mert a kézírásodból is következtetéseket akarnak levonni, ill. ez lesz az egyik hangsúlyos szempont. Barom vállalkozók szoktak ilyeneket kérni, akik meg vannak győződve arról, hogy a kézírás külalakja meg az intelligencia valamilyen módon kapcsolatban áll egymással (nem tudom, ezek láttak-e valaha orvosi receptet...?)

Mindenesetre nálam már ez a kitétel egy rossz pont, és besorolom azok közé az álláshirdetések közé, ahol jósnőt vonnak be a meghallgatásba.

2010. nov. 18. 17:37
 2/3 anonim válasza:

Ha 3 pozícióra jelentkezel, akkor 3 önéletrajz kell.

A kézzel írt azt jelenti, hogy megfogod a tollat a kis kezedbe és a legszebb írásoddal leírod azt az önéletrajzot, amit egyébként kinyomtatni szoktál, szintén három példányban.

2010. nov. 18. 18:18
 3/3 anonim válasza:
Nem jósnő, hanem grafológus. Egyébként meglepődnél hogy mennyi minden kiderül egy kézírásból. Az én írásom egyszer ellenőrizte egy grafológus, aggódtam is hogy mit mond vajon, mert egyébként nem írok valami szépen, leginkább egy macskakaparásra hasonlít. Mikor a többi csoporttársam irománya mellé tettem, mindig elszörnyülködtem hogy írhatok ilyen csúnyán. És ami a meglepő, a grafológus csupa jót mondott, el volt ájulva az írásomtól, idézem "zseniális". Ezt mondta rá, és amit rólam mondott minden betűig igaz volt. Szóval nem biztos hogy egy írás ha rendezett és szép kerek betűkkel írják, akkor jót jelent, és aki "csúnyán" ír az rosszat. Csak azért írom ezt, hogy ne féljen emiatt senki, ha esetleg nem ír tökéletes gyöngy betűkkel, mert lehet hogy pont ez fogja majd meg a másik felet.
2010. nov. 20. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!