Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Lennétek-e alsós tanítók?

Lennétek-e alsós tanítók?

Figyelt kérdés

Kérlek indokold is meg, miért igen/ nem.

Csak azért kérdezem, mert én ezen gondolkodom, hogy azt csináljam a későbbiekben.

tegnapelőtt 20:02
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
24 szavazat
1 2
 1/14 anonim válasza:
58%
Ha valakinek van türelme hozzá... De én nem lennék, nem bírnám elviseleni hosszú távon a gyerekeket, ráadásul nem is sok pénzt keresnék vele
tegnapelőtt 20:20
 2/14 anonim ***** válasza:
42%

Nem. Teljesen elcseszték a rendszert, hogy akár egy szeptember 1-jén 6-ot betöltő gyerek is elkedheti az első osztályt, pedig még túl kicsik hozzá.

Egyébként szerettem 4eseket tanítani, de az első két osztály nagyon fárasztó lenni, mert nagyon különböző fejlettségi szinten vannak (van olyan, akinek egyzerűen még óvodában, legfeljebb iskolaelőkészítőn lenne a helye), és nagyon nehezen figyelnek.

tegnapelőtt 20:24
 3/14 anonim ***** válasza:
36%

Nem.

Nagyon kevés a fizu, rengeteg a munka.

tegnapelőtt 20:28
 4/14 anonim ***** válasza:
79%
Nem, nem nekem való és szeretem a jelenlegi karrieremet, nem váltanék.
tegnapelőtt 21:27
 5/14 anonim ***** válasza:
63%

1-4-ig én is tanitanák. A kanaszodókat szerintem nehezebb tanitani, mert a hormonok beszélnek belölük.

Sokkal jobban meg tudod fogni a kicsik figyelmét. A kicsik jobban kimutatják mit éreznek, öszintébbek, jobban tudsz olvasni bennük (ha meg van hozzá az érzéked).

tegnapelőtt 23:32
 6/14 anonim ***** válasza:
71%

Mondjuk nem biztos hogy más személyes véleménye sokat ér. Mások vagyunk, mást szeretünk csinálni, más körülmények között élünk. Ezt igazából neked kell eldöntened magadat ismerve.

Én személy szerint biztosan nem tanítanék gyerekeket. Szeretem őket, meg aranyosak, de 1 nap után nekem 3 nap pihenő kell hogy kipihenjem magamat. Ellenben ott van anyum aki 1-4 ig tanított és ő nagyon szerette a munkáját és jól is csinálta 40 éven át.

tegnap 00:06
 7/14 anonim ***** válasza:
80%

„én is tanitanák”... „kanaszodókat”... „belölük”...

Ilyen helyesírással ne taníts, inkább ülj vissza az iskolapadba!

tegnap 01:29
 8/14 anonim ***** válasza:
0%
7-es te eltévedtél? Ez nem az iskola!
tegnap 01:50
 9/14 anonim ***** válasza:
0%

Amúgy 7-es a 1-esbe,2-esbe, 6-osba miért nem kötsz bele? Pedig a 2-es tanár volt, és van egy pár hiba a szövegben. Jó a többi nem tanár, de azokban is van.

Á, megvan!

Mert az 5-ös az egyetlen pozitiv komment.

Ha csak helyesirási hibákat akarsz keresni, kezd a sajátoddal. Megtaláltad a hibáid?

tegnap 02:13
 10/14 anonim ***** válasza:
73%

"Pedig a 2-es tanár volt, és van egy pár hiba a szövegben"

Te komolyan ennyire unatkozol, vagy csak ennyire rosszindulatú vagy?

tegnap 06:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!