Lennétek-e alsós tanítók?
Kérlek indokold is meg, miért igen/ nem.
Csak azért kérdezem, mert én ezen gondolkodom, hogy azt csináljam a későbbiekben.

Nem. Teljesen elcseszték a rendszert, hogy akár egy szeptember 1-jén 6-ot betöltő gyerek is elkedheti az első osztályt, pedig még túl kicsik hozzá.
Egyébként szerettem 4eseket tanítani, de az első két osztály nagyon fárasztó lenni, mert nagyon különböző fejlettségi szinten vannak (van olyan, akinek egyzerűen még óvodában, legfeljebb iskolaelőkészítőn lenne a helye), és nagyon nehezen figyelnek.

Nem.
Nagyon kevés a fizu, rengeteg a munka.

1-4-ig én is tanitanák. A kanaszodókat szerintem nehezebb tanitani, mert a hormonok beszélnek belölük.
Sokkal jobban meg tudod fogni a kicsik figyelmét. A kicsik jobban kimutatják mit éreznek, öszintébbek, jobban tudsz olvasni bennük (ha meg van hozzá az érzéked).

Mondjuk nem biztos hogy más személyes véleménye sokat ér. Mások vagyunk, mást szeretünk csinálni, más körülmények között élünk. Ezt igazából neked kell eldöntened magadat ismerve.
Én személy szerint biztosan nem tanítanék gyerekeket. Szeretem őket, meg aranyosak, de 1 nap után nekem 3 nap pihenő kell hogy kipihenjem magamat. Ellenben ott van anyum aki 1-4 ig tanított és ő nagyon szerette a munkáját és jól is csinálta 40 éven át.

„én is tanitanák”... „kanaszodókat”... „belölük”...
Ilyen helyesírással ne taníts, inkább ülj vissza az iskolapadba!

Amúgy 7-es a 1-esbe,2-esbe, 6-osba miért nem kötsz bele? Pedig a 2-es tanár volt, és van egy pár hiba a szövegben. Jó a többi nem tanár, de azokban is van.
Á, megvan!
Mert az 5-ös az egyetlen pozitiv komment.
Ha csak helyesirási hibákat akarsz keresni, kezd a sajátoddal. Megtaláltad a hibáid?

"Pedig a 2-es tanár volt, és van egy pár hiba a szövegben"
Te komolyan ennyire unatkozol, vagy csak ennyire rosszindulatú vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!