Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Ez reális költségvetés?

Ez reális költségvetés?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy unalmas már, de érdekel a véleményetek, hogy ez vajon milyen életszínvonalnak felel meg?

Bevételek - kiadások

December: 1,1 millió - 480 ezer

Január: 553 ezer - 443 ezer

Február: 665 ezer - 414 ezer

Vidéki megyeszékhely. Van egy főállásom és mellette vállalkozok is, azért ilyen ingadozó a bevételi oldal. A kiadások tartalmazzák:

- Rezsi (víz, gáz, villany, internet-tv-telefonszámla, könyvelő, diákhiteltörlesztés (ezt hamarosan végtörlesztem is)) - 80

- Kaja - 120-130

- Tankolás - 40

- Fodrász, masszőr - 20

- Hobbik - 40-50

- Bolti bevásárlás a háztartáshoz - 30-40

- Ruházkodás - 20

- Szórakozás (mozi, esetleg alkoholvásárlás, ezek nem jellemzőek egyébként, de kb havi 1 alkalommal számolva) - 20

- Egyéb apróbb, alkalomszerű vásárlások - születésnap, karácsony stb - 20-30

Albérletet nem kell fizetnem, mert örökség részeként saját lakásban élek, egyedül. Úgy érzem, hogy ez egy kifejezetten magas életszínvonal és úgy éreztem, hogy semmiben nem kellett meghúznom a nadrágszíjat. Mit gondoltok róla? Ez milyen színvonal?

Tudom-tudom, mindenkinek más a megfelelő, de szimplán csak a vélemények érdekelnek.

tegnap 13:51
 1/8 krwkco ***** válasza:
100%

"Tudom, hogy unalmas már..."

Inkább értelmetlen. Mit változtat bármit mások véleménye?

De hogy ne legyen hiányérzeted:

tegnap 14:19
 2/8 anonim ***** válasza:
88%
Tehát összességében átlag 1-1,2 millából élsz egyedül havonta, kb. max. 500 ezres kiadással. Ez egy jó, stabil átlag, kifejezetten magasnak nem nevezném, de azért el lehet éldegélni belőle nagyon kényelmesen, ha ésszel költesz.
 3/8 krwkco ***** válasza:
100%
Túl sokat költesz. Inkább gondolj a jövőre és takarékoskodj.
 4/8 krwkco ***** válasza:
44%
Ne hallgass 2-esre! Csak egyszer vagy fiatal.
tegnap 14:20
 5/8 krwkco ***** válasza:
100%
Sokan irigyelnék ezt az életet.
tegnap 14:22
 6/8 krwkco ***** válasza:
29%
Ez csak egy kicifrázott nyomorgás.
tegnap 14:22
 7/8 krwkco ***** válasza:
36%
Mologyec! Derék gyerek vagy. (Gondolom, főleg ezt akartad hallani. :-) )
tegnap 14:23
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Saját ingatlanhoz képest szerintem sokat költesz, hozzám képest majdnem dupláját.

Milyen életszínvonal? Ezt neked kell tudnod, hiszen te érzed mennyire jó vagy rossz.

tegnap 15:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!