Ez reális költségvetés?
Tudom, hogy unalmas már, de érdekel a véleményetek, hogy ez vajon milyen életszínvonalnak felel meg?
Bevételek - kiadások
December: 1,1 millió - 480 ezer
Január: 553 ezer - 443 ezer
Február: 665 ezer - 414 ezer
Vidéki megyeszékhely. Van egy főállásom és mellette vállalkozok is, azért ilyen ingadozó a bevételi oldal. A kiadások tartalmazzák:
- Rezsi (víz, gáz, villany, internet-tv-telefonszámla, könyvelő, diákhiteltörlesztés (ezt hamarosan végtörlesztem is)) - 80
- Kaja - 120-130
- Tankolás - 40
- Fodrász, masszőr - 20
- Hobbik - 40-50
- Bolti bevásárlás a háztartáshoz - 30-40
- Ruházkodás - 20
- Szórakozás (mozi, esetleg alkoholvásárlás, ezek nem jellemzőek egyébként, de kb havi 1 alkalommal számolva) - 20
- Egyéb apróbb, alkalomszerű vásárlások - születésnap, karácsony stb - 20-30
Albérletet nem kell fizetnem, mert örökség részeként saját lakásban élek, egyedül. Úgy érzem, hogy ez egy kifejezetten magas életszínvonal és úgy éreztem, hogy semmiben nem kellett meghúznom a nadrágszíjat. Mit gondoltok róla? Ez milyen színvonal?
Tudom-tudom, mindenkinek más a megfelelő, de szimplán csak a vélemények érdekelnek.

"Tudom, hogy unalmas már..."
Inkább értelmetlen. Mit változtat bármit mások véleménye?
De hogy ne legyen hiányérzeted:

Saját ingatlanhoz képest szerintem sokat költesz, hozzám képest majdnem dupláját.
Milyen életszínvonal? Ezt neked kell tudnod, hiszen te érzed mennyire jó vagy rossz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!