Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek két műszakos, 8...

Szerintetek két műszakos, 8 órás betanított gyári munkáért jónak számít az alábbi bér?

Figyelt kérdés

Br. 2560 ft órabér

Évi 570,000 Ft SZÉP kártyára utalás

önkéntes nyugdíjpénztári befizetés

élet- és baleset biztosítás

éves bónusz

60 ft/km üzemanyagtámogatás

szabad hétvégék vagy túlóra szombatonként

ma 11:00
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Igen (sajnos annak számít).
ma 11:02
 2/11 A kérdező kommentje:
Sajnos már az is nagy szó, ha nem három műszakban vagy folyamatos 12-ben kell dolgozni.
ma 11:06
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Ez a bruttó órabér havi 168 órára számolva majdnem egy százassal a bérminimum felett(!!) van, amit szakképzett munkáért kell minimum fizetni.

Majdnem nettó 300e betanított, szakképesítést nem igénylő munkáért, plusz juttatások vsz kifejezetten jó a mai Magyarországon.

ma 11:29
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Jó, tényleg.

De! majd mindjárt jönnek a hazudozók, hogy ők 560.000 forintot keresnek ezzel.

ma 11:40
 5/11 anonim ***** válasza:
21%

Lehet hogy valakinek jó de miből Élsz?

Igaz én nem aprózom el magamra heti 400000 forintot költök.

F

ma 11:49
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

5. Szerinted a legtöbb ember, "ÉL"? Tudod mi az "ÉLET" a legtöbb embernek? Havi 1 étterem, 2 hét nyaralás, meg ünnepekkor a fels..., középső, polcos bor.

De HA, nem trollkodsz, akkor te is tudod, hogy a heti 400, nem a hazai átlag! >:)

ma 11:57
 7/11 anonim ***** válasza:
49%
Akkor gyüjtsed a pénzed és vidd a sírodba.
ma 12:01
 8/11 A kérdező kommentje:
#5: Volt nekem is olyan időszakom, mikor havi 400 ezret félre tudtam tenni. Az már nagy szó volt. Utána családi házat kellett venni és a feleségem most várja első gyermekünket. Így sajnos már más szelek fújnak, a jelzáloghitelek havi 140 ezret vesznek el a kasszából, a kaja 140 ezer havonta. Egyéb (rezsi, tisztálkodási szerek, ruha, stb.) Összes bevételünk 460 ezer / hó. Ebből hó végére így is megmarad átlag 100 ezer forint + a szülők adnak havi 80 ezret. Valami valamiért, én feladtam úgymond a luxus életemet a családért, de még sosem volt olyan, hogy hó végére ne lenne mit ennünk.
ma 12:03
 9/11 anonim ***** válasza:

#5 mégis mire tudsz elkölteni ennyi pénzt? :D

mondjuk álomországban végtelen pénzt el lehet költeni.

ma 12:04
 10/11 anonim ***** válasza:
Ez nagyon jo
ma 12:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!