Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szakmai gyakorlatnál ugye...

Szakmai gyakorlatnál ugye 600ft/óra körül van a minimális adható, de azt mondják nem termeljük ki azt a pénzt, szóval semmit sem adnak. Ez szerintetek korrekt?

Figyelt kérdés
Egyetemre járok és igazából már 1,5 éve szakmai gyakorlat helyet keresek egyetem mellett, nem túl aktívan, de nem szoktak válaszolni semmire. Most végre válaszoltak, behívtak egy beszélgetésre és benyögték, hogy azt a 600 ft/óra körüli minimumot, ami törvényileg kötelességük, az sem fér bele, semmi pénzt nem tudnak adni érte. Na már most abból legalább az üzemanyagom kijönne, hogy bejárok, mert tömegközlekedés az nincs normális a környéken. Ha nem fizetnek semmit, az szinte olyan, mintha én fizetnék azért, hogy dolgozhassak. Szerintetek?
ma 15:26
 1/5 anonim ***** válasza:
77%
Melyik ceg?
ma 15:47
 2/5 anonim ***** válasza:
30%
Nem kötelező semmit fizetni! Mint ahogy neked sem kötelező idejönni.
ma 16:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

1. Ha a szakmai gyakorlat a szakodon kötelező, akkor a te érdeked ledolgozni, ergo ha nincs más vállald meg ingyen

2. Tanúsítom, az egyetemi gyakornokokra jellemzően időt kell ráfordítani, mint amennyit segítenek

ma 16:58
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerződés a mérvadó. Ha az nincs, akkor annyit fizetnek, amennyit akarnak.
ma 17:07
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
2. Vagyok. Mire a lepontozás, mikor 100%-os a válaszom, he?
ma 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!