Ha jogosult vagyok az álláskeresési járadékra, akkor azt általában simán folyósítják a 90 napig, vagy felajánlanak mindenféle gagyi állásokat, és ha nem vállalja el az ember, elveszik a pénzt?
Figyelt kérdés
Szóval tudom,hogy elvileg ezt megtehetik, de inkább az érdekelne, hogy mi a gyakorlat?ma 08:52
1/3 anonim válasza:
Gyakorlatilag nem jellemző. Még Budapesten sem.
2/3 anonim válasza:
Életemben még csak egyszer láttam embert kapni ezen keresztül állást és még ott is megteheted hogy interjú során arra jutsz a céggel hogy nem neked való a munka.
3/3 anonim válasza:
Általában behívnak különböző előadásokra, nekem anno a honvédségi "toborzásra" kellett mennem. Vicces volt mert kisgyerekes anyukák ültek ott és őket (is) győzködte a katona, hogy milyen a honvédség. Szóval ilyesmi dolgok lehetnek, de ez sem annyira jellemző. Az, hogy állást ajánlanak meg végképp nem, maximum valami fos gyárba közvetíthetnek, de ha látják, hogy magasabban képzett vagy akkor ezzel nem fognak szórakozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!