Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Kiderülhet, hogy dolgoztam...

Kiderülhet, hogy dolgoztam már korábban ennél a cégnél, csak más volt a nevem?

Figyelt kérdés
2019-ben dolgoztam pár hónapot egy cégnél, próbaidő alatt felmondtam. Nem a céggel és a munkával volt bajom, hanem a csapattal. Tehát konkrét emberek miatt mondtam fel. Azóta megházasodtam, más lett a vezetéknevem. Ha az önéletrajzomban nem tüntetem fel, hogy dolgoztam már itt, ki fog derülni és ha igen, ez nagy baj? Másik munkakörre jelentkeztem, úgyhogy a csapat fixen más lenne, bár az épület ugyanaz.
jan. 28. 15:36
 1/6 BeefEater ***** válasza:
73%

Igen, ki fog derülni, hacsak nem teljesen inkompetens a teljes HR.

Az, hogy ez baj-e, a próbaidő alatt fog kiderülni. Én személy szerint úgy tekinteném, hogy egy fontos dolgot eltitkoltál és kirúgnálak a próbaidő alatt.

jan. 28. 15:52
 2/6 anonim ***** válasza:
84%

A volt munkahelyem 6-7 év alatt kb 2x változtatott nevet, többször cserélődtek a tulajdonosok, vezetők. Komplett vezetői rétegek lettek évek alatt totál lecserélve, meg a dolgozók is.

Ha ilyen a cég, akkor simán lehet, hogy senkinek nem fog feltűnni.

Mindenesetre fő az őszinteség, ha jó az önéletrajzod és csak ez a kitűnő infó, akkor rá fognak kérdezni, ahol ha szépen elmagyarázod, akkor semmi gond nem lesz.

jan. 28. 15:54
 3/6 anonim ***** válasza:
95%
Attól még a taj számod és az adószámod a régi maradt, hogy megházasodtál. Rögtön a belépésed napján kiderül.
jan. 28. 16:22
 4/6 anonim ***** válasza:
94%
Persze, hogy ki fog derülni. Ha máskor nem, akkor a szerződésíráskor.
jan. 28. 17:20
 5/6 anonim ***** válasza:
91%
Nyilván ki fog derülni ha nem a nevéből akkor más adatokból.
jan. 28. 18:32
 6/6 anonim ***** válasza:
91%
Igen. Pont így voltam én is. Próbaidő alatt kiléptem, és pár évvel később már az új nevemmel jelentkeztem ugyanoda, csak más pozícióba. Felvettek, el is kezdtek betanítani. Kb.2 hét után kellett mennem belépő kártyát csináltatni. Másnap sajnos felmondtak, bár nem vallották be, hogy emiatt. De elég egyértelmű volt.
jan. 28. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!