Mennyit kerestek?
Figyelt kérdés
Tudom nem szép dolog más pénztárcájában kutakodni, de a felmérések szerint, az átlag magyar 600k forintot keres, nehezen tudom elhinni. Érdekelne mások
mennyi pénzt visznek haza havonta. Ha lehet kérni munkakör megnevezést mellé, az még jobb lenne. Példaként kezdem én magam: Vagyonőr - 360.000
jan. 11. 08:05
21/31 anonim válasza:
Hmm, amúgy miért vagyunk lepontozva?😅
22/31 anonim válasza:
A gyari csovesek mindig jönnek az ilyen kerdesekhez es lepontozzak azt aki elert valamit az eletben.
24/31 anonim válasza:
És itt ki hazudott? Az egyéni vállalkozó, aki megkeres havi 1 milliót?
25/31 anonim válasza:
Én lepontozom az ilyen napi fél órát dolgozok és nettó 4 milliót kereső hazudozókat, de egy egyéni vállalkozó miért ne kereshetne nettó 1,1et?
Mint ő is leírta, nem a tökét vakargatja, hanem hétvégén és este is dolgozik. Teljesen reális.
27/31 anonim válasza:
Br. 1,15M körül+egy kis cafeteria, plusz telefon, laptop, autó
28/31 anonim válasza:
Ügyiratkezelő és informatikai leltárkezelő: 272-E, Pest bérlet, telefon.
29/31 anonim válasza:
Data scientist vagyok, 2,3 millio a bruttom, de ez meg csak nem is szamit kulonosen kiemelkedonek a tapasztalatommal, de jelenleg tul jo a csapat, hogy valtsak.
30/31 anonim válasza:
Én a NASA-nál vagyok rakétamérnök. Nettó 10 milla körüli a fizetésem, de úgysem hiszitek el így feleslegesen írtam le.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!