Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi az a minimális összeg...

Mennyi az a minimális összeg amiből éppenhogy ki tudnál jönni egy hónapban, és mennyit keresel most?

Figyelt kérdés
A nettó összeg érdekel, az amit készpénzben vagy a számládra utalva megkapsz.

tegnap 19:27
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
18%
200 ezer a minimális költségszint, 1200 ezer a nettó fizu.
tegnap 22:10
 12/17 A kérdező kommentje:

Az ilyen több milliós fizetések nekem elég gyanúsak... mindegy.

Amúgy kíváncsi lennék, hogy ki meddig, és hogyan bírná kevesebb pénzzel.

Magamra is kíváncsi lennék.

Van egy életszínvonal, amit mindenki megszokott. Ebből ha lejönne minden extra is luxus... Vajon meddig bírnánk?

tegnap 23:34
 13/17 anonim ***** válasza:
20%
Kb 400e kellene minimálisan, nettó 1,5m a fizetésem.
tegnap 23:40
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
7es vagy 1-2 hónapig el vegetálnánk 900ból, de tovább nem hiszem. Szerencsére hitel ée bérleti díj nincs.
ma 00:27
 15/17 anonim ***** válasza:
52%

Netto 600 k

Álláskereső vagyok. Korábban 300- at kerestem.

ma 05:45
 16/17 nb2019 ***** válasza:
57%

12-esre: Nem mondom, hogy biztosan nincs kamuzó, de azért közel sem lehetetlen elérni milliós fizetést, ha megnézel egy Hays Salary Guide-ot akár. (Ez a tavalyi: [link] )

Ha kiesne a fizetésem, a megtakarításaim teljes felélésével kb. 5-7 évig tudnám kihúzni. (Menetközben ugyan lejárna a hitel, de a megélhetési költség is emelkedne az infláció miatt, így nehéz saccolni.)

Nálad hogy alakulnának ezek a számok, amikre rákérdeztél?

ma 06:01
 17/17 anonim ***** válasza:
Hát, most csak én dolgozok, úgyhogy nettó 2 millán állunk, ha a nejem visszamenne dolgozni, akkor ezt olyan 2.5-3 közé fel lehetne vinni. Most olyan 1 milliót költünk mindenfélére, de ha a magánovit meg mindenféle extra kiadást levagdosnánk, szerintem olyan 500-600ra le tudnánk vinni.
ma 09:39
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!