Hirdetésben, ha magabiztos Excel tudást kérnek, akkor mire gondolhatnak, mit kellene tudni?
Figyelt kérdés
20+ éve tanultam, igazából soha nem volt szükségem rá, korábbi munkahelyeken csak egyszerűbb táblázatokra használtuk. Most nekiülnék, csak nem tudom mennyire kellene elmélyednem a magabiztos tudáshoz 🤔tegnap 12:54
11/14 anonim válasza:
10, akkor nincs semmilyen excel tudásod, ezzel az erővel másba is lehetett volna gépelni
Az alap:
adatot tudsz bevinni, függvényeket használni, diagramok, pivot, alap power query, táblázat a táblázatban, formázás, feltételes formázás stb
Magabiztos:alap+ makrók/vba
12/14 A kérdező kommentje:
Tisztában vagyok vele, hogy nem igen ismerem az Excelt, ezért kérdeztem meg, hogy mit kellene megtanulnom, hogy esélyesebb legyen az álláskeresésem, de ez így húzósnak hangzik :(
tegnap 19:42
13/14 anonim válasza:
Van egy csomó ingyenes tanfolyam a neten, meg ott a help menü, youtube. Ha ilyen munkakört akarsz, akkor bele kell fektetni azt a 40-50 óra tanulást, az alapokhoz több nem kell
14/14 A kérdező kommentje:
Meglennék nélküle továbbra is, ahogy eddig megvoltam, sosem szerettem, de több hirdetésben látom, és így muszáj lesz jobban belemélyedni a használatába.
ma 13:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!