Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hirdetésben, ha magabiztos...

Hirdetésben, ha magabiztos Excel tudást kérnek, akkor mire gondolhatnak, mit kellene tudni?

Figyelt kérdés
20+ éve tanultam, igazából soha nem volt szükségem rá, korábbi munkahelyeken csak egyszerűbb táblázatokra használtuk. Most nekiülnék, csak nem tudom mennyire kellene elmélyednem a magabiztos tudáshoz 🤔
jan. 8. 12:54
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
87%
Fkeres, holvan, grafikonok szerkeztese. Szerintem valahol erre a szintre gondolhatnak.
jan. 8. 12:59
 2/14 anonim ***** válasza:
87%
Pl van egy 1500 elemű lista, ami összesen 32 milliárd forint, és van egy másik, 1602 elemű lista, ami összesen 30,5 milliárd forint. A két listának egyeznie kellene, de nem egyezik. Találd meg 15-20 perc alatt, hogy mely tételekből ered az eltérés és miért. Ilyesmi.
jan. 8. 13:07
 3/14 anonim ***** válasza:
81%
Fkeres, vkeres, makrók
jan. 8. 13:40
 4/14 A kérdező kommentje:
2: ilyen szintre itthon úgy érzem nem fogok eljutni :(
jan. 8. 13:41
 5/14 anonim ***** válasza:
29%
Egyszerűbb makrók használata se árt.
jan. 8. 14:11
 6/14 anonim ***** válasza:
35%

“ 2: ilyen szintre itthon úgy érzem nem fogok eljutni :(”

Akkor ott nagy gondok.vannak, mert amit a 2 írt, az nagyjából 2 alapfüggvénnyel megvalósítható, és még én is megcsinálom, pedig eszméletlenül nem értek az excelhez

jan. 8. 14:15
 7/14 anonim ***** válasza:
75%
Amit a #2 írt az nem magabiztos hanem valami kezdő szintű tudás. De jelentkezz aztán kiderül.
jan. 8. 14:33
 8/14 anonim ***** válasza:
#7 nem vitatom, de akkor írj egy példát, ami szerinted “magabiztos”, kíváncsi vagyok.
jan. 8. 15:02
 9/14 anonim ***** válasza:
87%
Adatimport, adatexport, adattisztítás, cellaformázás, számformátumok, rendezés, keresés, szűrés, cellahivatkozások, cellamvűleteket, fő függvények (szum, átlag, fkeres, vkeres, darab, holvan, ha stb.), feltételes formázás, diagramok, pivot, alap makrók (munkalap bejárás és cellaműveletek). Billentyűzet és egér együttes hatékony használata, főbb billentyűkombinációk ismerete.
jan. 8. 16:06
 10/14 A kérdező kommentje:

6# lehet alapszint, de nem tudok függvényeket készíteni excelben, annak idején se mentünk bele.

Szimpla nyilvántartásokra használtam, pl ki hány gyerek után veszi igénybe a családi adókedvezményt, vagy mettől meddig volt táppénzen, leadta-e a táppénzes papírt, mikor lett elszámolva, és hasonlók.

jan. 8. 17:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!