Hirdetésben, ha magabiztos Excel tudást kérnek, akkor mire gondolhatnak, mit kellene tudni?
Figyelt kérdés
20+ éve tanultam, igazából soha nem volt szükségem rá, korábbi munkahelyeken csak egyszerűbb táblázatokra használtuk. Most nekiülnék, csak nem tudom mennyire kellene elmélyednem a magabiztos tudáshoz 🤔tegnap 12:54
1/13 anonim válasza:
Fkeres, holvan, grafikonok szerkeztese. Szerintem valahol erre a szintre gondolhatnak.
2/13 anonim válasza:
Pl van egy 1500 elemű lista, ami összesen 32 milliárd forint, és van egy másik, 1602 elemű lista, ami összesen 30,5 milliárd forint. A két listának egyeznie kellene, de nem egyezik. Találd meg 15-20 perc alatt, hogy mely tételekből ered az eltérés és miért. Ilyesmi.
4/13 A kérdező kommentje:
2: ilyen szintre itthon úgy érzem nem fogok eljutni :(
tegnap 13:41
6/13 anonim válasza:
“ 2: ilyen szintre itthon úgy érzem nem fogok eljutni :(”
Akkor ott nagy gondok.vannak, mert amit a 2 írt, az nagyjából 2 alapfüggvénnyel megvalósítható, és még én is megcsinálom, pedig eszméletlenül nem értek az excelhez
7/13 anonim válasza:
Amit a #2 írt az nem magabiztos hanem valami kezdő szintű tudás. De jelentkezz aztán kiderül.
8/13 anonim válasza:
#7 nem vitatom, de akkor írj egy példát, ami szerinted “magabiztos”, kíváncsi vagyok.
9/13 anonim válasza:
Adatimport, adatexport, adattisztítás, cellaformázás, számformátumok, rendezés, keresés, szűrés, cellahivatkozások, cellamvűleteket, fő függvények (szum, átlag, fkeres, vkeres, darab, holvan, ha stb.), feltételes formázás, diagramok, pivot, alap makrók (munkalap bejárás és cellaműveletek). Billentyűzet és egér együttes hatékony használata, főbb billentyűkombinációk ismerete.
10/13 A kérdező kommentje:
6# lehet alapszint, de nem tudok függvényeket készíteni excelben, annak idején se mentünk bele.
Szimpla nyilvántartásokra használtam, pl ki hány gyerek után veszi igénybe a családi adókedvezményt, vagy mettől meddig volt táppénzen, leadta-e a táppénzes papírt, mikor lett elszámolva, és hasonlók.
tegnap 17:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!