Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Most lesz éves leltárt a...

Most lesz éves leltárt a munkahelyemen de iszonyat beteg vagyok,hogy kéne ezt leközölni?

Figyelt kérdés

Már hétfő óta betegeskedek és így dolgoztam,nagyon sok mindent én készítettem elő a leltárra rengeteg munkám benne van,ráadásul este 10ig tart a leltár és másnap reggel én megyek dolgozni maximum 3 órát tudnék aludni ,mert messze lakok a munkahelyemtől😅

Rendesen félek szólni,nem tudom hogy kéne erről írni a munkatársaimnak ,mert előbb mindig úgy szoktuk.

jan. 5. 08:15
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

A közölni nem igekötős ige.

Egyébként egész egyszerűen megírhatod nekik, hogy "Srácok, nagyon beteg vagyok, sajnos nem tudok bemenni."

jan. 5. 08:25
 2/9 anonim ***** válasza:
40%
#1: Vannak nyomatékosító igekötők, nem kell beléjük kötni.
jan. 5. 09:29
 3/9 anonim ***** válasza:
87%

Szólj úgy, ahogy itt ezt leírtad. Normális ember módjára leközölted, normális válaszokat kapsz, normális emberektől... Mit gondolsz, ide másfajta bátorság kellett az oldalra, mint a munkahelyedre kell?

De ezt nem teljesen értem, mitől félsz?

Egyfajta rabszolgaként kezelnek téged ott?

jan. 5. 09:49
 4/9 anonim ***** válasza:
65%

Utolsó vagyok.

Ráadásul áruld el kérlek, milyen raktár, mi az, aminek ilyen minősítésű a fontossága?

Csak azt ne mond, hogy egy utolsó Rucsaröcsögei webshopnak a raktárkészletéről tartasz nyilvántartást, ami ilyen szintű precizitást igényel?

jan. 5. 09:51
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Főnök, beteg vagyok, holnap reggel a háziorvosnál kezdek
jan. 5. 10:08
 6/9 anonim ***** válasza:
70%

A tökéletes munkaerő, alul fizetett és fél szólni, hogy beteg. Így saját egészségét nem kímélve bemegy még betegen is.

Sehogy ne szólj. 3 óra alvás után szépen utazz be és 12 órában leltározz betegen. Majd a halálos ágyadon rájössz, ha rájössz, hogy nem érte meg.

jan. 5. 11:25
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Így van, a tökéletes munkaerő betegen is dolgozik, fillérekért.

Majd a sírkövedre ráírják, hogy kiváló munkaerő volt. (Viccelek, természetesen még ennyi sem fog történni. Viszont legalább gondolkodás nélkül leépítenek téged, ha a piaci helyzet úgy hozza.... Míg te ennyit gondolkozol egy szimpla betegszabadságon... Nem érdekes?)

jan. 5. 14:00
 8/9 anonim ***** válasza:

Ahogy bármilyen más esetben bejelented a betegséget.

Minél hamarabb, majd orvos után jelzed, mikor várható a visszatérésed

jan. 5. 19:52
 9/9 A kérdező kommentje:
nem dolgozok,határozatlan időre kiírtak mert elég rendesen benne vagyok.
jan. 6. 11:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!