Most lesz éves leltárt a munkahelyemen de iszonyat beteg vagyok,hogy kéne ezt leközölni?
Már hétfő óta betegeskedek és így dolgoztam,nagyon sok mindent én készítettem elő a leltárra rengeteg munkám benne van,ráadásul este 10ig tart a leltár és másnap reggel én megyek dolgozni maximum 3 órát tudnék aludni ,mert messze lakok a munkahelyemtől😅
Rendesen félek szólni,nem tudom hogy kéne erről írni a munkatársaimnak ,mert előbb mindig úgy szoktuk.
A közölni nem igekötős ige.
Egyébként egész egyszerűen megírhatod nekik, hogy "Srácok, nagyon beteg vagyok, sajnos nem tudok bemenni."
Szólj úgy, ahogy itt ezt leírtad. Normális ember módjára leközölted, normális válaszokat kapsz, normális emberektől... Mit gondolsz, ide másfajta bátorság kellett az oldalra, mint a munkahelyedre kell?
De ezt nem teljesen értem, mitől félsz?
Egyfajta rabszolgaként kezelnek téged ott?
Utolsó vagyok.
Ráadásul áruld el kérlek, milyen raktár, mi az, aminek ilyen minősítésű a fontossága?
Csak azt ne mond, hogy egy utolsó Rucsaröcsögei webshopnak a raktárkészletéről tartasz nyilvántartást, ami ilyen szintű precizitást igényel?
A tökéletes munkaerő, alul fizetett és fél szólni, hogy beteg. Így saját egészségét nem kímélve bemegy még betegen is.
Sehogy ne szólj. 3 óra alvás után szépen utazz be és 12 órában leltározz betegen. Majd a halálos ágyadon rájössz, ha rájössz, hogy nem érte meg.
Így van, a tökéletes munkaerő betegen is dolgozik, fillérekért.
Majd a sírkövedre ráírják, hogy kiváló munkaerő volt. (Viccelek, természetesen még ennyi sem fog történni. Viszont legalább gondolkodás nélkül leépítenek téged, ha a piaci helyzet úgy hozza.... Míg te ennyit gondolkozol egy szimpla betegszabadságon... Nem érdekes?)
Ahogy bármilyen más esetben bejelented a betegséget.
Minél hamarabb, majd orvos után jelzed, mikor várható a visszatérésed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!