Egyetemi/iskolai (nem oktató) dolgozóknak kb. mennyi szabadság jár a nyári szüneten kívül?
Figyelt kérdés
tegnapelőtt 16:21
1/4 anonim válasza:
20 nap. Ehhez jön mennyi ideje dolgozik közoktatásban. Életkor nem számít. Ha pl. 50 évesen megy oda dolgozni, s előtte vállalkozó volt akkor is 20 nappal kezd.
2/4 anonim válasza:
Első vagyok. Nem is olvastam, hogy a nyári szüneten kívül. Összesen van 20 nap. Olyan nincs, hogy nyári szünet... Egész évben vehet ki ennyit.
3/4 A kérdező kommentje:
De a nyári szünetet kötelezően ki kell kivenni, mivel zárva van az egyetem. Ez azt jelenti, hogy csak augusztusban mehetek szabadságra?
tegnapelőtt 19:29
4/4 anonim válasza:
A pedagógusok nagy részének igen, ki kell venni. De pl. takarító, karbantartó, titkárok dolgoznak nyáron is. Én szakszolgálatnál dolgozom, de nálunk mi pedagógusok is dolgozhatunk nyáron is ha nincs elég szabadságunk. Nyilván egy egyetemen nincs kinek tanítani, de más munkakörben szerintem ott is be kell járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!