Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mik ezek a megalàzò fizetés...

OCSAC kérdése:

Mik ezek a megalàzò fizetés ajànlatok?

Figyelt kérdés

Munkát akarok váltani,és nézegetem az àllàshìrdetèseket.

Mivel albérletben élek a tulaj velem fizetteti meg az ő megemelkedett kiadásait (az én megemelkedett kiadàsaimat sem fizeti ki senki helyettem), így rá kènyszerültem arra, hogy jobban fizető állást nézzek.

Mindegy milyen munka , csak jól fizessen.

A munkàt kínálòk megalázóan alacsony fizetést kínálnak 8-12 óra vagy több műszakos beosztásban.

250.000 és 400.000 Ft közötti fizetést ígér a munkapiac.

Ezek a fizetések gyalàzatosak!

Ilyenkor jövök rá, hogy hiába tanultam és koptattam a padokat és végeztem el főiskolát, egyetemet, ha szart sem érek velük!

Lehet azt tanácsolni, hogy nézzek olcsóbb albérletet, vagy szobát, de mivel pénzéhesek a tulajok, nincs olcsó kiadó ingatlan, vagy szoba.

A drága albérlet mellett még spórolni sem lehet pénzt.

#Drága az élet, köss belèm, és oktass ki.
jan. 3. 17:19
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
84%
Én debreceni vagyok. Itt 2-30 ezres béreket kínálnak, hacsak nem vagy mérnök, infós. Tömegesen költöznek el Pestre innen az emberek.
jan. 3. 18:59
 12/19 anonim ***** válasza:
81%
A lakástulajdonos annyiért adja ki albérletbe az ingatlanját, amennyit hajlandóak kifizetni érte. Ez azért csak nem bűn. Miért kéne neki jótékonykodnia bárkivel és szociális alapú lakhatást biztosítania? Ha neked lenne kiadó ingatlanod, te arra törekednél, hogy minél olcsóbban add bérbe? Nem hiszem.
jan. 3. 19:31
 13/19 anonim ***** válasza:
88%

Azt írod "A munkàt kínálòk megalázóan alacsony fizetést kínálnak 8-12 óra vagy több műszakos beosztásban."

majd azt, hogy "Ilyenkor jövök rá, hogy hiába tanultam és koptattam a padokat és végeztem el főiskolát, egyetemet, ha szart sem érek velük!"

Na mármost milyen diplomával dolgozol 12 órát, vagy több műszakos beosztásban? Ergo a kérdésed kamu, pusztán csak feszkó keltés.

jan. 3. 20:32
 14/19 anonim ***** válasza:
83%
Ha mindenki ennyit ajánljuk akkor sajnos ennyit ér a tudásod jelenleg a piacon tanulj valamit és jobb lesz
jan. 3. 20:59
 15/19 anonim ***** válasza:
42%

Akit ez valóban zavart, az már rég külföldön él.

Üdv: Ausztriából.

jan. 3. 22:30
 16/19 anonim ***** válasza:
68%
13, maga a diploma csak egy kedvezőbb kiindulási alap. Ha életképtelen valaki, nem tudja eladni a tudását, érvenyesíteni az érdekeit stb, akkor kb lényegtelen, hogy van-e diplomája vagy sem.
jan. 3. 23:09
 17/19 anonim ***** válasza:
56%

4: Mennyire igazad van!

És mennyire azt hiszik az emberek, hogy alkalmazottnak elkapkodják a diákokat ugyanúgy, ahogy még a 80-as években is, nyugdíjasállásokba...

jan. 3. 23:24
 18/19 anonim ***** válasza:
32%
#4 hülyeség. Magam építettem a vállalkozásomat, szüleim nem is tudták, hogy főállás mellett EV is vagyok. Akkor tudtak meg mikor hazajottem egy teslaval.
jan. 4. 08:06
 19/19 anonim ***** válasza:
Jóreggeltkívánok, ez itten Orbánisztán kéremszépen. Itt sz@rok a fizetések. De legalább rekordmagas az áfa, a lakhatás meg már nyugaton se drágább csak ott 3x ennyit keresel.
ma 01:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!