Elvállaljam az állás ajánlatot?
Baráti ajánlásból megkeresett egy munkaadó ,szerintetek el vállaljam az ingázást ? Budapesti munkahelyek, agglomerációból megközelítve.
Jelenlegi munkahely: idén nettó 340.000 , jövőre 400.000ft; napi ingázás kocsival max 30-40p összesen, munkaidő 08:00-16:00 de van 2 nap homeoffice egy héten,nincs semmilyen utazási térítés.
Új munkahely ajánlata: Nettó 470.000+13. Havi fizetés, telefon, utazási költség térítés van, viszont napi 2,5 óra ingázás tömegkölekedéssel.
17%-kal nagyobb fizuért én tuti nem ingáznék napi 2,5 órát. Semmire nem marad időd. Eleve bejárós munka nem kellene már, ha homeoffice megoldható.
Plusz a 470 sem számít nagyon soknak budapesti viszonylatban.
2,5 óra ingázás minden nap, egész hónapban, évben szerintem rengeteg. Nekem sok lenne, főleg télen amikor leesik kis hó és minden járat késik, hidegben kell várni a következő járatot.
Miért nem opció az autó?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!