Milyen vállalkozásba lehetne bele kezdeni amire van igény,és viszonylag nem sok pénzt kell befektetni?
Félkegyelmű??Hát kössz te agytröszt, gondolom te sem részecske fizikus vagy te sötétség.Nyilván gondolotam, hogy nem egy ilyen oldalon fogom megtalálni az évszázad üzletének az ötletét, csak kíváncsi voltam.
Tiktok??Na én nem akarok ilyen digitális tarhálós,csöves bohóc lenni, aki idegen emberek kis pénzéből tartja el magát.Az a legalja
#10-es: "Online: webshop, fordítás, tanítás, pszichológus, coaching, stb."
Na igen ez a tanítás, coachingolás a legegyszerűbben kivitelezhető,csak hát manapság már mindenre van coach, az emberek meg nem szívesen szórják ilyenre a pénzt, pláne aki ismeretlen, de amúgy nem rossz ötlet
12: "De sok idő lenne mire leborotválnám a hátsómat"
Ebből a válaszból következtettem a félkegyelműségedre.
Kérdező már bocsi de erre a kérdésre mit vártál? Vállalkozások mindegyike drága és időigényes, ha nem így lenne akkor mindenki vállalkozó lenne.
Online pedig nem olcsóbb, miért lenne az? Hacsak nem magadat adod el, akkor kell egy weboldal, kellenek hirdetések és egyebek hogy elindulj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!