Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyi a reális bér informatik...

Mennyi a reális bér informatikusként egy 130 fős KKV-nál?

Figyelt kérdés
10 év C#,VBA, SQL tapasztalattal, angol tudással.
tegnap 09:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
9%

VBA, SQL mióta számít IT-nak? Ez ma már csomó gazdasági poziban is alapelvárás...

Szerintem bruttó 1,2 misinél több nem reális, mivel a vidéki megyeszékhelyek nem arról híresek, hogy meg tudják fizetni a dolgozókat.

tegnap 20:44
 12/13 anonim ***** válasza:
29%

@11 A VBA meg az SQL engem is megmosolyogtatott, még a bölcsészdiplomáimmal is összetákolok komplexebb Elastic query-ket meg hasonlókat, ez azért nem éppen fejlesztői tudás.

Két fős fejlesztői brigáddal amúgy nem tudom, hogy milyen ERP készül, de el nem tudok képzelni olyan apró céget, ami kellően kevéssé komplex ahhoz, hogy két ember le tudja fedni. Nem értem az egész szituációt.

ma 01:23
 13/13 BeefEater ***** válasza:
28%
Csak azt nem mondtad, hogy mit dolgozol. Van, ahol azt az embert is informatikusnak hívják, aki a tonert cseréli a nyomtatóban meg azt is, aki a szervereket üzemelteti (és KKV-nél van, hogy ez ugyan az az ember).
ma 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!