Pályakezdő informatikusként mennyi lehet a reális bérigény?
Egy olyan embernek akinek van
Egy Üzemmérmök informatikus Bprof diplomája
Egy b2es nyelvvizsgája
Minimális tapasztalata az 500 óra szakmai gyakorlatnak köszenhetően egy nagyobb internet szolgáltató cégnél(Tarr kft)
És végzés után fejlesztői és rendszergazdai/üzemeltetői állásokra szeretne pályázni?
Szerintem a 700 és fölötte erősen elrugaszkodott. Tisztában vagyok a mostani bérekkel, de ez nem egy rendszergazdának jár.
Rendszergazda most se kap 450–600-nál többet, de egy support se sokkal.
Szerintem 500 fölött mindennek örülhetsz. Bruttoban persze.
Én bruttó 750-nel kezdtem idén augusztusban fejlesztőként.
Üzemeltetői területen alacsonyabbak a fizuk, ilyen 500 körül lehet reális szerintem.
Jól tudom, hogy a Bprof az nem egyetemi diploma, hanem a BME által indított gyorstalpaló képzés?
Szerintem az nem a junior szint (vagy legalábbis nem az a junior szint mint mondjuk egy bsc-t végzett informatikus).
Fejlesztőnek tuti nem. Az 500-al be lehet próbálkozni, de én picit soknak érzem.
"Jól tudom, hogy a Bprof az nem egyetemi diploma, hanem a BME által indított gyorstalpaló képzés?"
Nem tudod jól ez is alapdiploma csak rövidebb és több a gyakorlat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!