340 ezer Ft-os fizetéssel milyen árban érdemes albérletet nézni?
Figyelt kérdés
dec. 15. 00:56
1/11 anonim válasza:
340 ezer forintos fizetéssel szerintem munkásszállót nézz.
2/11 anonim válasza:
150 fölé nem nagyon mennék a helyedben, mert rezsivel az is 200 körül lesz, és azért még élned is kell.
3/11 anonim válasza:
Én inkább 100 fölé nem mennék, mert az lesz 130-150 rezsivel és a maradékból kellene megélned...
4/11 anonim válasza:
Hát rezsivel 150k szerintem . Ami lehet, hogy csak egy szoba. Viszont ha főzöl, akkor 120k elég ételre meg cuccokra, es akkor havi kb. 60-70k-t félre tudsz tenni.
5/11 anonim válasza:
Szobát bérelnék a helyedben, esetleg marad a munkásszálló.
6/11 anonim válasza:
Ennyi fizuval 100 környékén érdemes nézelődni.
7/11 anonim válasza:
olyan albérletet keress, ahonnan be tudsz járni iskolába, hogy jobb fizetést tudj elérni
8/11 anonim válasza:
A lehető legolcsobbat amit találsz. Valakivel közösen egy lakás vagy szoba, talán egy saját ágy esetleg azért belefér.
9/11 anonim válasza:
Elég szomorú, hogy 300+ ezer ft- os fizetéssel egy sz*ros albérletet nem tud kivenni az ember... Itt tartunk, gratulálok. Ne felejtsd el a kauciót se mert mostanában elkérnek 2-3 havi kauciót ami vicc de ez Magyarország :)
10/11 anonim válasza:
Azért az a 340 nettó az átlagbér 80%-a.
Egy olcsó albérletet ki lehet belőle venni, meg nagyon visszafogottan megélni belőle, de akkor nem tud félretenni az ember belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!