Aki árufeltöltő volt, meddig dolgozott?
Figyelt kérdés
Úgy értem, ha valaki elment dolgozni árufeltöltőként, mennyi időt volt a cégnél, míg fel nem mondott?
Azok válaszát is várom, akik most is árufeltöltők, de vagy valami jobb melóra váltást, vagy munkanélküliséget fontolgatnak.
Én ezen a héten kezdtem, őszintén, nem valami jó munka (pluszban még a vásárlók is állandóan kérdezgetnek, hogy XY terméket hol találják...), ráadásul még a zsebeimet, táskámat is "átmotozzák" távozásnál, nekem eléggé megszégyenítő és tolakodó húzás...
Mindegy, ez igazából ilyen "SOS", azaz "kéne már egy kis pénz" alapon van, ez a munkalehetőség volt így hirtelen itt helyben. Az első fizetésemig (ha bírom, talán a másodikig is) maradok, de valószínűleg a próbaidő végét már nem várom meg, mert aztán nehezebb lesz eljönni.
ma 13:23
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!