Mennyi lenne szerintetek az a fizetés, amiért megéri diplomával dolgozni?
Figyelt kérdés
dec. 12. 07:32
11/13 anonim válasza:
7, nekem az ügyfeleim nagy része ennyit keres. Attól még, hogy te nem ismersz senkit, vannak ilyen emberek, nem is kevés.
12/13 Kólauborkával válasza:
Szerintem szakmailag nek vagyok rossz, még erőműbe is hívtak, amikor közöltem, hogy 1,2-t kérek úgy kiugrott a szemük, mintha ölni készülnék. Én nek tudom MO-n hol nem ez a reakció. Hozzáteszem nincs a fizummal gondom, csak én ezt tapasztalom…
Persze, ha külföldre dolgozom be ott megint más. MO-ról beszélek.
13/13 anonim válasza:
#12: Én csak BP kaptam/kapok ekkora bért, ott viszont szemrebbenés nélkül, szerintem még keveset is kértem. Amikor feljöttem vidékről, két és félszerese lett a fizum. Mondjuk annyi, hogy nálunk semmi cafetéria nincs, tehát azt bele kellett kalkulálni a bérbe, meg nem szeretnek túlórát fizetni, mert ekkora fizunál már nagyon magas a szorzó, ha csak pár órát is túlórázol, ezért csúszot akarnak mindenáron adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!