Valóban kell arra számítani, hogy 10 év múlva már nem lesz szükség jogászokra, mert a mesterséges intelligencia kívülről tud minden jogszabályt?
Figyelt kérdés
dec. 9. 22:02
1/17 anonim 

válasza:

Hogyne, meg orvosra, mérnökre, tanárra se lesz szükség...
Ilyen marhaságot csak a korlátolt elmék tudnak kitalálni.
2/17 A kérdező kommentje:
Nem én mondtam, hanem a fizikatanár
dec. 9. 22:22
3/17 anonim 

válasza:

A mesterséges intelligencia nem annyira okos.
Lehetséges,hogy a jogi asszisztens állás eltűnik, de az ügyvédi, ügyészi, bírói munka nem.Ott szükség van emberi mérlegelésre.
6/17 anonim 

válasza:

Ja, ilyeneket nekünk is mondott a fizikatanár. Féktékeny. Nem kell mindent elhinni, látszik hogy fogalma nincs arról mit csinál egy jogász
9/17 anonim 

válasza:

Fogadni mernék hogy a tanárod 1 percet nem ült egyik ai előtt se.
10/17 anonim 

válasza:

Ja, nem lesz szükség. Mesterséges intelligencia fog tárgyalni a bíróságon, az fog ülni a bírói székben, az fogja csinálni a valóperednél a dolgokat, az fog végrehajtani, ha tartozásod van, stb.
10 év múlva kereshetsz engem inkább válóper miatt, ha válni akarsz, mert már nem sok idő, és jogász leszek. 😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!