Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi lenne a reális fizetés?...

Mi lenne a reális fizetés? (Minőségügyi technikus)

Figyelt kérdés

Mivel új termékek gyártásának bevezetését fogod támogatni, ezért a mintagyártások koordinálása lesz a legfontosabb teendőd.

A te feladatod lesz a prototípus gyártási folyamatok minőségügyi felügyelete.

A te felelősséged lesz a mintagyártások bemérése, hogy a legyártott alkatrészek megfeleljenek a vevői követelményeknek.

A mintagyártáshoz kapcsolódó dokumentáció elkészítéséért te felelsz majd.

A te feladatod lesz a legyártott mintadarab kiküldése a vevőhöz.

A munkád során kiemelten fontos lesz a vevőkkel való kapcsolattartás és a kommunikáció angol nyelven, hogy egyeztetni tudj a gyártáshoz kötődő elvárásokról.

Amennyiben vevői reklamációt kapunk, akkor a te felelősséged lesz, annak kivizsgálása és az ehhez kapcsolódó 8D riport elkészítése.

A munkád során lényeges lesz, hogy javító intézkedéseket vezess be és működtess az esetleges hibák megelőzése érdekében.

A mindennapi feladatok kapcsán lényeges az aktív együttműködés a gyártással, a mérnökséggel és a kollégákkal, hogy a gyártás a minőségirányítási szempontoknak megfelelően történjen, illetve egy-egy felmerülő probléma mihamarabb megoldódjon.

Amennyiben auditra kerül sor, a te feladatot lesz, hogy közreműködj a felkészülésben.

Mivel nálunk folyamat auditok vannak, így a te felelősséged lesz, hogy ellenőrizd az operátorok elvégzik-e a szükséges gyártásközi ellenőrzéseket és az ehhez kapcsolódó ellenőrzési utasítások elkészítését, bevezetését neked kell végrehajtanod.

Ha rendelkezel minimum középfokú végzettséggel (műszaki/technikus/érettségi).

Ha van már 2-3 éves tapasztalatod a minőségbiztosítás területén gyártó cégnél.

Ha legalább középszinten beszélsz és írsz angolul.

Ha méréstechnikai alapismeretekkel rendelkezel.

Ha biztos felhasználói tudásod van MS Office-ban (word, excel, power point, outlook).

Ha hatékonyan tudsz csapatban dolgozni.

Ha tudod hogyan kell problémamegoldásra fókuszálva megoldani az esetleges konfliktusokat/ kihívásokat jelentő helyzeteket.

dec. 9. 21:18
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Én debreceni vagyok, itt ilyen munkörökre 250 körül fizetnek.
dec. 9. 21:25
 2/13 anonim ***** válasza:
Mezei meos állás.
dec. 9. 21:31
 3/13 A kérdező kommentje:

Minőségellenőre gondolsz? Bár kétlem, hogy az is 3 műszakban ennyit keresne. Én 450-et kaptam, és az nem volt ennyire összetett.

250 irreálisan kevés, aktív angollal, érettségivel (műszaki végzettséggel) Annyinál egy operátor is többet keress már meg ne haragudj.

dec. 9. 21:35
 4/13 anonim ***** válasza:

Nem tudom, te hol laksz, itt tényleg ennyit fizetnek.

450 ezer erre mérnöki fizetés, diplomával meg nyelvtudással kapsz 300at irodában multinál.

dec. 9. 21:38
 5/13 anonim ***** válasza:

Kérdező! 3 műszakban dolgoztál, pótlékokkal együtt kaptál 450-et gondolom bruttóban.

Az egyes mondta a reális összeget egy műszakra és bruttóban annyi kb.

dec. 9. 21:38
 6/13 A kérdező kommentje:

Nálunk, Tolna megyében keres egy átlag dolgozó 300 körül. Én a cégnél mint minőségbiztosításis 450 nettót kértem, amit simán oda is adtak. 400-450 bruttó az alapbérük a minőségellenőröknek, de inkább az utóbbi.

450 egy mérnöknek irreálisan kevés, ne vicceljünk.

dec. 9. 22:06
 7/13 anonim ***** válasza:
Nem vicc, és amúgy nem is értem, miért nem kérdezel rá a bér ősszegére?
dec. 9. 22:27
 8/13 anonim ***** válasza:
72%

7-es vagyok, segítek, és talán elhiszed a valóságot:

[link]

dec. 9. 22:29
 9/13 A kérdező kommentje:

Hagyjuk már ezt a rosszul manipulált bérsávot, munkatapasztatól, munkakörtől, elvárásoktól eltérő a fizetés. Abban hiszek ami a bankszámlámon van, vagy a szerződésembe bruttó összegként. 2024-ben egy operátor többet keres mint a számokkal amivel ti dobálóztok.

Beakarod nekem mesélni, hogy én ennyit kaptam, miközben más számokat láttam a bérpapíromon - szerződésemen?

Azt ugye tudod, hogy a minőségbiztosítási technikus egybefügg az oldalon a minőségellenőr, illetve minden olyan munkával aminél ezt tüntetik fel? Két külön álló dolog, ahogy a minőségügy meg a minőségbiztosítás is. Sok helyen a minőségb. t. fel van tüntetve, de leírásban annyi van megadva, hogy gyártásközi ellenőrzés, ami nem is az ő feladatköre. Ez egy gyűjtőfogalom.

dec. 9. 22:45
 10/13 A kérdező kommentje:

Elhiszem neked, csak szimplán nevetésegesnek tartom, hogy ez lehetséges.

Jobblen az lemaradt, hogy relatív ez a szám. Mert valaki nettót add meg valaki meg bruttót, és úgy számolják ki a tényleges nettót.

dec. 9. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!