Mi lenne a reális fizetés? (Minőségügyi technikus)
Mivel új termékek gyártásának bevezetését fogod támogatni, ezért a mintagyártások koordinálása lesz a legfontosabb teendőd.
A te feladatod lesz a prototípus gyártási folyamatok minőségügyi felügyelete.
A te felelősséged lesz a mintagyártások bemérése, hogy a legyártott alkatrészek megfeleljenek a vevői követelményeknek.
A mintagyártáshoz kapcsolódó dokumentáció elkészítéséért te felelsz majd.
A te feladatod lesz a legyártott mintadarab kiküldése a vevőhöz.
A munkád során kiemelten fontos lesz a vevőkkel való kapcsolattartás és a kommunikáció angol nyelven, hogy egyeztetni tudj a gyártáshoz kötődő elvárásokról.
Amennyiben vevői reklamációt kapunk, akkor a te felelősséged lesz, annak kivizsgálása és az ehhez kapcsolódó 8D riport elkészítése.
A munkád során lényeges lesz, hogy javító intézkedéseket vezess be és működtess az esetleges hibák megelőzése érdekében.
A mindennapi feladatok kapcsán lényeges az aktív együttműködés a gyártással, a mérnökséggel és a kollégákkal, hogy a gyártás a minőségirányítási szempontoknak megfelelően történjen, illetve egy-egy felmerülő probléma mihamarabb megoldódjon.
Amennyiben auditra kerül sor, a te feladatot lesz, hogy közreműködj a felkészülésben.
Mivel nálunk folyamat auditok vannak, így a te felelősséged lesz, hogy ellenőrizd az operátorok elvégzik-e a szükséges gyártásközi ellenőrzéseket és az ehhez kapcsolódó ellenőrzési utasítások elkészítését, bevezetését neked kell végrehajtanod.
Ha rendelkezel minimum középfokú végzettséggel (műszaki/technikus/érettségi).
Ha van már 2-3 éves tapasztalatod a minőségbiztosítás területén gyártó cégnél.
Ha legalább középszinten beszélsz és írsz angolul.
Ha méréstechnikai alapismeretekkel rendelkezel.
Ha biztos felhasználói tudásod van MS Office-ban (word, excel, power point, outlook).
Ha hatékonyan tudsz csapatban dolgozni.
Ha tudod hogyan kell problémamegoldásra fókuszálva megoldani az esetleges konfliktusokat/ kihívásokat jelentő helyzeteket.
Minőségellenőre gondolsz? Bár kétlem, hogy az is 3 műszakban ennyit keresne. Én 450-et kaptam, és az nem volt ennyire összetett.
250 irreálisan kevés, aktív angollal, érettségivel (műszaki végzettséggel) Annyinál egy operátor is többet keress már meg ne haragudj.
Nem tudom, te hol laksz, itt tényleg ennyit fizetnek.
450 ezer erre mérnöki fizetés, diplomával meg nyelvtudással kapsz 300at irodában multinál.
Kérdező! 3 műszakban dolgoztál, pótlékokkal együtt kaptál 450-et gondolom bruttóban.
Az egyes mondta a reális összeget egy műszakra és bruttóban annyi kb.
Nálunk, Tolna megyében keres egy átlag dolgozó 300 körül. Én a cégnél mint minőségbiztosításis 450 nettót kértem, amit simán oda is adtak. 400-450 bruttó az alapbérük a minőségellenőröknek, de inkább az utóbbi.
450 egy mérnöknek irreálisan kevés, ne vicceljünk.
Hagyjuk már ezt a rosszul manipulált bérsávot, munkatapasztatól, munkakörtől, elvárásoktól eltérő a fizetés. Abban hiszek ami a bankszámlámon van, vagy a szerződésembe bruttó összegként. 2024-ben egy operátor többet keres mint a számokkal amivel ti dobálóztok.
Beakarod nekem mesélni, hogy én ennyit kaptam, miközben más számokat láttam a bérpapíromon - szerződésemen?
Azt ugye tudod, hogy a minőségbiztosítási technikus egybefügg az oldalon a minőségellenőr, illetve minden olyan munkával aminél ezt tüntetik fel? Két külön álló dolog, ahogy a minőségügy meg a minőségbiztosítás is. Sok helyen a minőségb. t. fel van tüntetve, de leírásban annyi van megadva, hogy gyártásközi ellenőrzés, ami nem is az ő feladatköre. Ez egy gyűjtőfogalom.
Elhiszem neked, csak szimplán nevetésegesnek tartom, hogy ez lehetséges.
Jobblen az lemaradt, hogy relatív ez a szám. Mert valaki nettót add meg valaki meg bruttót, és úgy számolják ki a tényleges nettót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!