Ebben a helyzetben mi tévő legyek, lehet hajléktalan leszek?
Figyelt kérdés
Múlt héten szerdán elvesztettem az állásom, már beadtam vagy 500 helyre a jelentkezésem a Professionon, de nem igazán hívnak. Van mindössze 240 ezer Ft-om, amiből az albérletem rezsivel együtt kb. 150-160 ezer,most decemberben így év végén hol tudnék elhelyezkedni?dec. 6. 09:45
11/16 A kérdező kommentje:
De sajnos vidéki vagyok, és nem érné meg nekem az ingázás miatt, mert útiköltség is van
dec. 7. 20:27
12/16 anonim válasza:
Ha van lehetőséged akár ingazhatsz is, nyilván ha értelmezhető távolságra van Budapest. Az orszagbérletet térítik azért a munkáltatók (legalább 86%-át). Ez neked nem lenne plusz költség. Rengeteg ember csinálja így, mert vidéken egyre kevésbé van munkalehetőség vagy nagyon alacsonyak a fizetések.
13/16 anonim válasza:
12 a kérdezőnek ahhoz hohy ingázzon, először is önköltsegen kell állásinterjúkra járnia. Szerinted egy munkanélküli miből fizeti azt, hogy állasinterjúkra utazgat?
14/16 anonim válasza:
Sajnos amíg nincs más, valószínűleg szükség lesz a ingázásra. A semminél jobb :(
15/16 A kérdező kommentje:
Van még egy kis pénzem
dec. 9. 09:35
16/16 anonim válasza:
Próbálkozz a Giggle appal, ott lesznek alkalmi munkák, amíg nem találsz állandót jobb mint a semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!