Mennyit keres egy pap, mennyit egy püspök? Kérem csak az írjon, aki tudja.
Figyelt kérdés
dec. 4. 20:54
11/13 A kérdező kommentje:
Nem, hanem a havi fizetésük mennyi? A perselypénz arra sem elég, hogy a templom villany és fűtésszámláját kifizessék. Az emberek nem szeretnék adni.
dec. 5. 09:49
12/13 anonim válasza:
9
Kedves Kérdező, 3-as válaszoló voltam.
A bocsánatodat kérem. Nem Te írtad, hanem a 4-es válaszoló. Nagyon elnéztem.
13/13 anonim válasza:
A Katolikusegyház mindent biztosít számukra amire szükségük lehet, egy papnak. Lakhatás, rezsi, kocsi, minden fizetve van. Igaz kapnak valamennyi pénzt, de nem túl sokat. Én úgy tudom, hogy havonta kapnak kb... 350 ezer bruttót. Tudok olyan papról aki nem kap fizetést, mert minden kivan utána fizetve, és kajája is megvan, a perselyből szokta kivenni a pénzt, ha szüksége van pénzre. Ez nem vicc, ismerek ilyen papot. Bocsánat volt papot.
Van egy ismerősöm aki 6 évig volt pap, de otthagyta, ott is zajlik a korrupció, és egyéb gusztustalan dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!