Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 5 millió 500 ezer ft volt a...

5 millió 500 ezer ft volt a nettó bevételem 2024-ben, az nagyon rossznak számít?

Figyelt kérdés

tegnap 09:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
39%
Ez az átlagbér környéke, amit a 80% nem keres meg. Szóval nagyon is jónak számít, főleg ha jelentős részét megtakarításra, befektetésre fordítod.
tegnap 12:17
 12/15 anonim ***** válasza:
6~ Nekem 3-M felett. Nagyon jól vagyok, köszönöm.
tegnap 13:27
 13/15 anonim ***** válasza:

Az kb bruttó 650-700 havonta ha visszaszámolod bruttó havira.

Ha csak átlag magyart nézed akkor az valamivel átlag feletti.

Viszont az hogy mi számít jónak és rossznak azt nehéz megmondani lokáció és terület nélkül.

Mondjuk valami elhagyatott faluban te keresnél kb a legjobban, Budapesten meg simán lehet ez átlag alatt.

Ha IT szféra akkor egyenesen rossz még junior szinten is, de mint árufeltöltő kifejezetten jó kereset.

tegnap 14:13
 14/15 A kérdező kommentje:
köszönöm. van tőkejövedelmem az eddigi befektetéseim után, kb annyi mintha lenne egy 13. havi fizum, de azt elköltöm "luxus" cikkekre, igy nem számolom sehova.
tegnap 15:24
 15/15 anonim válasza:
0%
Nekem ez kevesebb, mint 5 havi fizetésem. Ebben nincs benns se a feleségem fizetése, se az egyéb bevételeink. Szerintem igen, elég gyenge.
tegnap 18:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!