Honnan került elő az a rengeteg pénz, amit az elmúlt napokban öntöttek bele a kriptoszegmensbe?
Boldog-boldogtalan kriptot vásárol. Én egy hete vettem XRP-t 3000 dollárért, jelenleg 7000 dollár feletti értéke van. Egy hét alatt kerestem vele másfél millió forintot. De más kriptok is rengeteget mozdultak felfelé, kezdve a Bitcoinnal, ami 2-3 hónap alatt a duplájára hízott.
Honnan, kiktől került bele a kriptoszegmensbe ez a rengeteg pénz? És ők miért nem tették eddig bele?
rengeteg kötvény fizet 10% körüli kamatokat, és persze hagyományos tőzsdén is lehetett pénzt keresni
a kriptót meg egyébként is csak a spekuláció mozgatja
"Honnan került elő az a rengeteg pénz, amit az elmúlt napokban öntöttek bele a kriptoszegmensbe?"
Az árfolyam változása, illetve a teljes kapitalizáció növekedése nem jelenti, hogy annyi pénz áramlott be az eszközbe. Elméletileg akár 0 dollár is lehet a beáramlott pénz.
Csak annyi kell, hogy akik eddig limit eladásra kínáltak, megemeljék az eladási árat. És a vételi ajánlatok ezt kövessék. Ha ez után létrejön egy ügylet, akkor magasabb lesz az árfolyam.
A négyezer dollár "hasznodat" még nem fizette be senki. Csak akkor fogja valaki befizetni, ha eladod a kriptót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!