Összes eddigi munkahely. Vállalkozó vagyok inkább.
dec. 1. 16:15
2/16 anonim válasza:
Igen, 1 hét a negatív rekordom. Amikor állást kerestem, több helyre is jelentkeztem, aztán ahonnan először visszajeleztek, hogy megfelelek nekik, ott el is kezdtem dolgozni. Ennek az 5. napján telefonáltak attól a cégtől, ahová leginkább szerettem volna menni, hogy amúgy ők is felvennének :) Nyilván léptem.
dec. 1. 16:18
3/16 anonim válasza:
Persze.
Cserépgyár 1 hét (betanító kolléga stílusa plusz rossz beosztás)
CnC gépkezelő 2.5 hét (3 műszak miatt)
Zöldség válogató 6 óra (ausztriában volt, nem tudtak a kollégák magyarul csak románul és abszolút nem volt senki segítőkész)
Villanymotor szerelő kb 2,5 hónap (rettenetesen gyenge fizetés)
dec. 1. 16:19
4/16 anonim válasza:
Igen, tobb ceggel volt folyamatban processzem, elkezdtem dolgozni egy helyen, de kaptam egy sokkal jobb ajanlatot egy masik helyrol.
dec. 1. 16:25
5/16 anonim válasza:
1 nap is elég volt
bankautomata gyártósor. Ebédszünet az dudaszóra ment. Másnap közöltem a HR-el, hogy nekem nem megy a nyáltermelés dudaszóra.. a válaszuk az volt, hogy majd megszokod. Ott el is váltak az útjaink.
Volt egy másik, ott 2 napot húztam. szintén gyári meló, cukorgyár.. 2 napot ácsorogtam, mert nem adtak feladatot, szét untam az agyamat. 3. nap mondtam ,hogy vagy adnak feladatot amit csinálhatok, vagy felmondok, azt mondták, hogy mehetek.
dec. 1. 16:39
6/16 anonim válasza:
Reggel felkeltem szar volt a kedvem es elso nap otthagytam a melot
dec. 1. 17:41
7/16 anonim válasza:
Ügyfélszolgálaton teamleader, egy új, induló projekt (lett volna) 8 napig bírtam. A 8. napon ott tartottunk még, hogy hogyan kapcsoljuk be a számítógépet, írjuk be a felhasználónevet, jelszót. Nem vicc. Ritka "jóképességű" csapat volt, az utódom 2 nap után feladta. 😁
dec. 1. 17:54
8/16 anonim válasza:
1 nap
dec. 1. 18:33
9/16 anonim válasza:
Persze volt több is félnap ,2 nap ,2 hónap és még lesz is bőven!
dec. 1. 18:40
10/16 anonim válasza:
Hétfőn kezdtem, pénteken felmondtam. Nem ilyennek képzeltem az interjún elhangzottak alapján. Azt ugyan tudtam, hogy első héten külföldre kell mennem pár napra betanulni, de arról volt szó, hogy utána 3-4 havonta vagy még ritkábban kell utazni, mégis az első héten már szóltak, hogy következő héten is mennem kell. Az egyik külföldi kolléga, akivel közvetlenül együtt dolgoztam volna, mutatta a telefonját, hogy előző nap este 8-kor hívta az elődömet (akitől átvettem volna a munkát), merthogy ő akkor ér rá és beszéltek fél órát munkaügyben. A felettesem már intézte, hogy rendeljenek nekem olyan headsetet, amivel autóban is tudok telefonálni. Én meg nem vagyok hajlandó este 8-kor meg munkaidőn kívül dolgozni (irodai munka, miért kellene autóban telefonálnom...). Csütörtök este hazajöttem és péntek reggel felmondtam.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!