Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Dolgoztál már olyan helyen...

Dolgoztál már olyan helyen amit nagyon gyorsan ott hagytál?

Figyelt kérdés

Dolgoztál már olyan munkahelyen amit viszonylag rövid időn belül ott hagytál (pl. egy két hét vagy max egy hónap alatt)

Milyen munka volt? Miért hagytad ott ?

ma 16:11
 1/10 anonim ***** válasza:
Összes eddigi munkahely. Vállalkozó vagyok inkább.
ma 16:15
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Igen, 1 hét a negatív rekordom. Amikor állást kerestem, több helyre is jelentkeztem, aztán ahonnan először visszajeleztek, hogy megfelelek nekik, ott el is kezdtem dolgozni. Ennek az 5. napján telefonáltak attól a cégtől, ahová leginkább szerettem volna menni, hogy amúgy ők is felvennének :) Nyilván léptem.
ma 16:18
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Persze.

Cserépgyár 1 hét (betanító kolléga stílusa plusz rossz beosztás)

CnC gépkezelő 2.5 hét (3 műszak miatt)

Zöldség válogató 6 óra (ausztriában volt, nem tudtak a kollégák magyarul csak románul és abszolút nem volt senki segítőkész)

Villanymotor szerelő kb 2,5 hónap (rettenetesen gyenge fizetés)

ma 16:19
 4/10 anonim ***** válasza:
79%
Igen, tobb ceggel volt folyamatban processzem, elkezdtem dolgozni egy helyen, de kaptam egy sokkal jobb ajanlatot egy masik helyrol.
ma 16:25
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

1 nap is elég volt

bankautomata gyártósor. Ebédszünet az dudaszóra ment. Másnap közöltem a HR-el, hogy nekem nem megy a nyáltermelés dudaszóra.. a válaszuk az volt, hogy majd megszokod. Ott el is váltak az útjaink.

Volt egy másik, ott 2 napot húztam. szintén gyári meló, cukorgyár.. 2 napot ácsorogtam, mert nem adtak feladatot, szét untam az agyamat. 3. nap mondtam ,hogy vagy adnak feladatot amit csinálhatok, vagy felmondok, azt mondták, hogy mehetek.

ma 16:39
 6/10 anonim ***** válasza:
Reggel felkeltem szar volt a kedvem es elso nap otthagytam a melot
ma 17:41
 7/10 anonim ***** válasza:
Ügyfélszolgálaton teamleader, egy új, induló projekt (lett volna) 8 napig bírtam. A 8. napon ott tartottunk még, hogy hogyan kapcsoljuk be a számítógépet, írjuk be a felhasználónevet, jelszót. Nem vicc. Ritka "jóképességű" csapat volt, az utódom 2 nap után feladta. 😁
ma 17:54
 8/10 anonim ***** válasza:
1 nap
ma 18:33
 9/10 anonim ***** válasza:
Persze volt több is félnap ,2 nap ,2 hónap és még lesz is bőven!
ma 18:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Hétfőn kezdtem, pénteken felmondtam. Nem ilyennek képzeltem az interjún elhangzottak alapján. Azt ugyan tudtam, hogy első héten külföldre kell mennem pár napra betanulni, de arról volt szó, hogy utána 3-4 havonta vagy még ritkábban kell utazni, mégis az első héten már szóltak, hogy következő héten is mennem kell. Az egyik külföldi kolléga, akivel közvetlenül együtt dolgoztam volna, mutatta a telefonját, hogy előző nap este 8-kor hívta az elődömet (akitől átvettem volna a munkát), merthogy ő akkor ér rá és beszéltek fél órát munkaügyben. A felettesem már intézte, hogy rendeljenek nekem olyan headsetet, amivel autóban is tudok telefonálni. Én meg nem vagyok hajlandó este 8-kor meg munkaidőn kívül dolgozni (irodai munka, miért kellene autóban telefonálnom...). Csütörtök este hazajöttem és péntek reggel felmondtam.
ma 20:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!