Pályamódosítás, HR. Nem késő?
Gondolkozom azon, hogy HR-es leszek, a gond csak az, hogy mire elvégzem az egyetemet, 35 éves leszek (nő vagyok). Sok helyen kérnek tapasztalatot, ami még nincs a területen. Gondolom a kezdők mind 21 év körüliek.
Ebben a szakmában mennyire gáz 35 fölött elhelyezkedni, mint kezdő?
Én is 35 évesen kezdtem dolgozni az új szakmámban nőként. Attól függ, milyen az a szakma, mennyire van rá kereslet. Amire én váltottam, arra nagy kereslet volt akkor, csakúgy kapkodtak utánam a cégek, hiába nem volt még tapasztalatom azon a területen. Az előző szakmámban viszont mindenhol elutasítottak a kevés tapasztalat miatt. Meg már az is 2. szakmám volt, és óriási hátrányt jelentett ez.
Tehát erről kéne tájékozódnod. Viszont közben is változhat a helyzet. Pl. a jelenlegi szakmámban már nem tudnék elhelyezkedni kezdőként. Pár éve meg még válogathattam a jobbnál jobb lehetőségek közül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!