Ezekkel a feltételekkel (HO, heti 30 óra) kicsit kevesebbet keresek még adókedvezménnyel is. Ha nem csak az alapbért vesszük figyelembe, akkor néha épphogy eléri.
Elégedett vagyok jelenleg.
nov. 25. 23:08
12/28 anonim válasza:
Bőven, ha nem kell érte 12 órázni meg órákat ingázni. Ez a mostani fizetésem majdnem duplája, szóval nekem bőven elég lenne.
Igazából én olyan 450-500 körül is elégedett lennék, ha fixen ennyi lenne a fizetés és minden évben legalább infláció követő emelést kapnék.
nov. 26. 06:14
13/28 anonim válasza:
Megkérnék mindenkit, hogy ne pontozzon le, csak mert kevesebbet keres, mint én.
nov. 26. 08:06
14/28 anonim válasza:
13-as: láthatóan nem érted, hogy nem azért vagy lepontozva mert esetlegesen többet keresel mint mások, hanem azért mert tapló módon viselkedsz és azt gondolod, hogy te attól bárkinél több vagy jobb vagy, mert jobban keresel (állítólag).
nov. 26. 09:57
15/28 anonim válasza:
#14: Én aztán egyáltalán nem viselkedtem tapló módon, meg azt sem írtam sehol, hogy ettől több vagy jobb lennék bárkinél. Meg tudnád mutatni, hogy hol vannak ezek?
nov. 26. 10:21
16/28 anonim válasza:
Nekem is a fizetésem fele ez a pénz, igaz nem heti 30 órában, viszont a mostani melóm se megerőltető. Lakáshiteltörlesztő mellett egyedül meg ebből a pénzből hó végén nem sok minden marad, ha élni is akarsz. Kérdező, a körülményeid hogy, kivel laksz, mire költesz, nem irtad le.
nov. 26. 10:51
17/28 anonim válasza:
"Valóság: 100-ból 99 ember lovat cumizna érte."
És akkor miért kell ekkora prolihisztit nyomni, ha nem csak a 99 ember van itt, hanem az az 1 is, akinek meg ez nem sok pénz, sőt. Ennyire fájna a csóróság?
nov. 26. 12:36
18/28 A kérdező kommentje:
16-os, jogos, bár nem az én körülményeim megítélésére voltam kíváncsi. A kérdés más célt szolgál. Köszönöm a válaszokat!
nov. 26. 12:41
19/28 anonim válasza:
MÁV-STARTnál vagyok jegyvizsgáló, nettó 280at kapok egy hónapban.
Nálunk a MÁVnál irodán Budapesten diplomával 5 év tapasztalattal megvan a 6-700 nettó. MÁV jól fizet, csak nem a kétkezi dolgozó rétegjét.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!