Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mi a legjobb módja, hogy...

Mi a legjobb módja, hogy olyan építőipari céggel vegyem fel a kapcsolatot, akik szívesen kipróbálnak és betanítanak toronydarura?

Figyelt kérdés

Rendelkezem megfelelő papírral és vonz ez a terület, főleg, mert szeretem a magasságot és jó térlátásom van. De nem tudok azonnal bekapcsolódni a folyamatba, amíg nincs tapasztalatom.

A jelenlegi állásomat csak akkor hagynám ott, ha biztosan megfelelünk egymásnak az új munkáltatóval. A cégnek is jó lehet, ha nem kell azonnal elköteleznie magát mellettem és kipróbálhatja az alkalmasságomat. Hogyan érdemes csinálni az ilyesmit?

nov. 24. 16:10
 1/7 anonim ***** válasza:
Végzettséged van? Azt szerezzed meg ha nincsen.
nov. 24. 17:40
 2/7 A kérdező kommentje:
Van végzettségem
nov. 24. 18:15
 3/7 anonim ***** válasza:
65%

Aha, szerinted van olyan cég, aki munkaidő után bohóckodik majd egy kezdővel, mert neki jó, hogy valaki túlórázik hátha majd egyszer oda is mész dolgozni?

Fordítva ülsz a lovon.

Ha ezzel akarsz foglalkozni, akkor aktívan kell keresni, ha van ajánlat, akkor váltani.

Minden váltás kockázat. Nem lesz olyan helyzet, hogy te puszira ki tudod zárni a kockázatot azzal, hogy más majd finanszírozza azt

nov. 24. 19:12
 4/7 A kérdező kommentje:
3: mindennek az alapja a párbeszéd. Én egyelőre nem ismerhetem a munkáltató perspektíváját, mivel nem vagyok a helyében. De feltételezem, hogy valakiknek működtetnie kell azok a darukat és nem árt olykor a vérfrissítés. Minden darukezelő jött valahonnan. Jöhetnek új projektek, több darus kell, és hátha lesz valaki, aki szereti is ezt csinálni. Én is ebben reménykedem, hogy szeretni fogom, mert jónak tűnik. És ha valaki nem mutatja meg, hogy kell azt a böhöm gépezetet irányítani, akkor sosem lesz belőlem toronydaru kezelő. Szóval ha nincs olyan cég, aki "bohóckodik majd egy kezdővel", akkor az építőipar halálra van ítélve. Ebből kiindulva máris van értelme, hogy a két fél leüljön egy asztalhoz beszélni.
nov. 24. 19:57
 5/7 anonim ***** válasza:

Leginkább az ha egyéb munkára mész olyan céghez aminek van daruja is.

Minden daruzó akit ismerek előtte nehézgépet vagy mobil darut kezelt és úgy jelentkezett át cégen belül toronydarura.

nov. 24. 20:56
 6/7 anonim ***** válasza:

#4: Igen, toronydaru kezelőre mindig lesz szükség, pont recesszióban kevésbé. Nem ezzel van a baj. hanem azzal, hogy te azt várod, hogy egy cégnél munkaidőn kívül, valaki bohóckodjon veled, aki nem csak, hogy tapasztalatlan vagy, de még mellé csak turistáskodsz valójában.

Zárójelben, munkavédelmi szempontból sem fog ez menni. Mármint törvényesen.

nov. 24. 21:20
 7/7 anonim ***** válasza:
és ha ott fennt rádjön a sz..rás,mit csinálsz? ruhansz le a létrán?
dec. 23. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!