Hogy lehetne kényelmesebbé tenni a fizikai munkát?
Figyelt kérdés
Most kezdtem el dolgozni egy új helyen. A fizetés az elég jó, de rengeteget kell rohangálni. A talpam, a lábfejem külső fele nagyon fáj, és a derekam is kezd. Van erre bárkinek már valami biztosabb módszere? Elég jó cipőt kaptunk amúgy. Az mondjuk lehet, hogy ki van járva kiicsit, mert én is használtan kaptam.nov. 23. 09:21
2/4 anonim válasza:
Nekem úszás és konditerem rengeteget segített az állóképességemen. Ortopédiára is benézhetsz, mert lehet lúdtalpas vagy, ilyenkor speciális talpbetét és rendszeres talptorna szükséges, hogy megerősödjenek azok az izmok.
3/4 anonim válasza:
Ha nemrég kezdtél és eddig nem végeztél ilyen jellegű fizikai munkát, akkor természetes is lehet az elején a szokatlan terhelés miatt. Gond akkor van, ha ez tartósan fennáll, és nem tudsz regenerálódni a szabadnapokon.
Célszerű lehet próbálkozni másik cipővel, talpbetéttel, speciális gyógytornagyakorlatokkal. Érdemes lehet végiggondolni azt is, hogy esetleg nem csinálsz-e valamilyen tevékenységet helytelen testhelyzetben, rossz testtartással, rossz mozdulatokkal.
4/4 Senior Séf válasza:
Csodálatos az emberi test, szinte mindent meg tud szokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!