Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogy lehetne kényelmesebbé...

Hogy lehetne kényelmesebbé tenni a fizikai munkát?

Figyelt kérdés
Most kezdtem el dolgozni egy új helyen. A fizetés az elég jó, de rengeteget kell rohangálni. A talpam, a lábfejem külső fele nagyon fáj, és a derekam is kezd. Van erre bárkinek már valami biztosabb módszere? Elég jó cipőt kaptunk amúgy. Az mondjuk lehet, hogy ki van járva kiicsit, mert én is használtan kaptam.

nov. 23. 09:21
 1/4 anonim ***** válasza:
36%
Szellemi munkát kell végezni.
nov. 23. 09:38
 2/4 anonim ***** válasza:
88%
Nekem úszás és konditerem rengeteget segített az állóképességemen. Ortopédiára is benézhetsz, mert lehet lúdtalpas vagy, ilyenkor speciális talpbetét és rendszeres talptorna szükséges, hogy megerősödjenek azok az izmok.
nov. 23. 09:45
 3/4 anonim ***** válasza:
83%

Ha nemrég kezdtél és eddig nem végeztél ilyen jellegű fizikai munkát, akkor természetes is lehet az elején a szokatlan terhelés miatt. Gond akkor van, ha ez tartósan fennáll, és nem tudsz regenerálódni a szabadnapokon.

Célszerű lehet próbálkozni másik cipővel, talpbetéttel, speciális gyógytornagyakorlatokkal. Érdemes lehet végiggondolni azt is, hogy esetleg nem csinálsz-e valamilyen tevékenységet helytelen testhelyzetben, rossz testtartással, rossz mozdulatokkal.

nov. 23. 11:03
 4/4 Senior Séf ***** válasza:
60%
Csodálatos az emberi test, szinte mindent meg tud szokni.
nov. 24. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!